«Μένουμε Ασφαλείς, Βγαίνουμε Νικητές» είναι το σύνθημα της νέας καμπάνιας ενημέρωσης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τον συνωστισμό στις πλατείες.

Στο σχετικό σποτ, ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης μιλά για τον κίνδυνο που διατρέχουν οι πολίτες, όταν δεν τηρούν τις αναγκαίες αποστάσεις και μαζεύονται στις πλατείες. «Ο συνωστισμός αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος» εμφανίζεται να λέει ο ηθοποιός. «Τον αποφεύγουμε, και αποφεύγουμε τα χειρότερα».

Σε δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει ότι «η διαμόρφωση της νέας μας καθημερινότητας είναι μία σταδιακή διαδικασία. Ίσως μας φαντάζει αργή, με δεδομένη την κόπωση των τελευταίων εβδομάδων, είναι όμως απαραίτητο να λειτουργήσουμε με σύνεση, με πειθαρχία, σταθμίζοντας και αξιολογώντας το κάθε μας βήμα. Μέχρι σήμερα έχουμε καταφέρει πολλά. Δεν πρέπει να αφήσουμε την ανυπομονησία μας και την βιασύνη μας να τα θέσουν σε κίνδυνο. Παραμένουμε πειθαρχημένοι, παραμένουμε υπεύθυνοι, γιατί κανένας μας δεν θέλει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χθες. Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε νικητές».

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠροετοιμασίες και προσαρμογές στα σχολεία ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων (video)
Επόμενο άρθροΗ Βανέσα Μπράιαντ έκανε μήνυση στο γραφείο του σερίφη για τις δημοσιευμένες φωτογραφίες