«Μην περιμένετε να πέσει η κυβέρνηση», διεμήνυσε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη, και επανέλαβε την απόφαση των ΑΝΕΛ να παραμείνουν στην κυβέρνηση έως ότου έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

 

«Η συνεργασία μας και η παραμονή μας στην κυβέρνηση θα είναι μέχρις ότου έρθει ο κόμπος στο χτένι. Μέχρι να έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Όταν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία θα αποχωρήσουμε», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ

 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ακόμη πως «όσα συμφωνήσαμε στην κυβέρνηση με τους εταίρους μας ισχύουν», ενώ όπως είπε, το θέμα θα ξανασυζητηθεί τον ερχόμενο Μαρτιο.

 

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίσης νέα επίθεση κατά των βουλευτών της αντιπολίτευσης στην ΠΓΔΜ, που στήριξαν την πρωτοβουλία Ζάεφ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Οι έξι από τους οκτώ «βγήκαν από την φυλακή» για να ψηφίσουν υπέρ της αναθεώρησης τόνισε, αφήνοντας εκ νέου υπονοούμενα για δωροδοκίες και ανταλλάγματα. Κράτησε αποστάσεις από το VMRO, το οποίο χαρακτήρισε συνεργάτη των κατοχικών δυνάμεων στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο και υπογράμμισε: «καμία σύμπλευση μαζί του».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροH Replicar Hellas πάει Γενεύη!
Επόμενο άρθρο«Tον Mάιο του 2019 μπορούν να πετάξουν τα υδροπλάνα στην Eλλάδα»