«Μένουμε όρθιοι» ήταν ο τίτλος της συναυλίας που δόθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου στο Καλλιμάρμαρο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται στη πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια.

Πρόκειται για μία διοργάνωση στην οποία μετέχουν οι δήμοι Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης -Αγίας ‘Αννας όπως επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO ενώ μετέχει και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων όπως επίσης ο Δήμος Αθηναίων προσφέρθηκε για την κάλυψη των παγίων αναγκών και τη διάθεση του ανθρώπινου δυναμικού και των υποδομών ενώ οι Πρόσκοποι έχουν αναλάβει την ταξιθεσία.

Επί σκηνής βρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων oι Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Πυξ Λαξ, Νατάσσα Μποφίλιου, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεωνόρα και Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιάννης Κότσιρας, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Κούτρας, Γιάννης Χαρούλης και ο Κώστας Χατζής.

Η συναυλία μεταδόθηκε και μέσω διαδικτύου, προκειμένου να την παρακολουθήσουν όσοι δεν κατάφεραν να παραβρεθούν στο Καλλιμάρμαρο.

Όπως επισήμαναν οι διοργανωτές, τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφιών στα παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών της Εύβοιας για τη στήριξη της φοίτησης τους και την ανακούφιση των οικογενειών τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠέθανε ο πατέρας του Γιάνη Βαρουφάκη
Επόμενο άρθροΠαγώνη – Έρχεται δύσκολος χειμώνας – «Δεν βλέπω να κάνουμε Χριστούγεννα με τέτοιο ρυθμό εμβολιασμών»