Την δυνατότητα επαγγελματικής συμβουλευτικής στον τομέα του τουρισμού μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε 1.000 συμμετέχοντες, παρέχει το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ Ε-Counseling.

 

Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών (άνεργοι, εργαζόμενοι, φοιτητές, επιχειρηματίες, επαγγελματίες όλων των κλάδων κ.λπ.) που διαμένουν στην Ελλάδα και ενδιαφέρονται να απασχοληθούν ή απασχολούνται ήδη στον τουριστικό τομέα. Οι συμμετέχοντες και οι σύμβουλοι/ μέντορες, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα επικοινωνούν μεταξύ τους αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας χωρίς καμία ανάγκη μετακίνησης. Μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας θα έχουν επίσης πρόσβαση σε εργαλεία διαμοιρασμού εγγράφων, αρχείων, σημειώσεων, πλάνων εκπαίδευσης και ενεργειών συμβουλευτικής, καθώς επίσης και σε εργαλεία στοχοθέτησης και παρακολούθησης προόδου.

 

Η συμβουλευτική αφορά τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τη σταδιοδρομία των συμμετεχόντων, την καθοδήγησή τους σε εκπαιδευτικές διαδρομές ή/και επαγγελματικές επιλογές που ταιριάζουν στο προφίλ τους και ικανοποιούν τις εξατομικευμένες ανάγκες τους και την ενημέρωση – καθοδήγηση σε γενικότερα θέματα που σχετίζονται με την προσωπική τους επαγγελματική ανάπτυξη, όπως: τρόποι λήψης απόφασης, σχεδιασμός ανάπτυξης δεξιοτήτων, οργάνωση επαγγελματικού προφίλ κ.λπ.

 

Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στο πρόγραμμα, ο προϋπολογισμός του οποίους είναι 541.880 ευρώ, ξεκίνησε στις 10 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη όλων των θέσεων. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του έργου www.e-counseling.gr, όπου υπάρχει και διαθέσιμος οδηγός υποβολής.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤίποτα δεν φοβίζει τον Τραμπ
Επόμενο άρθροΜέτρα ασφαλείας για το συλλαλητήριο της Κυριακής