Αγγελία για την σειρά «The Crown» του Netflix, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο Casting Talent «αναζητά» έναν νεαρό ηθοποιό που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο ρόλος αφορά τα γυρίσματα της έκτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Η αγγελία που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο Casting Talent αναφέρει: «Η σειρά του Netflix The Crown, ψάχνει για έναν εξαιρετικό νεαρό ηθοποιό για να παίξει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στην επόμενη σεζόν. Αυτός είναι ένας σημαντικός ρόλος σε αυτό το βραβευμένο δράμα και ψάχνουμε για κάποιον με έντονη φυσική ομοιότητα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022. Δεν απαιτείται προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία υποκριτικής. Είμαστε πολύ έμπειροι στο να παρέχουμε μεγάλη υποστήριξη στους νέους ηθοποιούς και τις οικογένειές τους, μέσω μιας δημιουργικής διαδικασίας που βρίσκουν μια μοναδική ανταμοιβή».

Μια πρόσκληση για κάστινγκ για τον έφηβο πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι είχε δημοσιευτεί τον περασμένο Απρίλιο του 2022, αλλά ήταν για «ηλικίας 16-21 ετών» και οι ηθοποιοί έχουν βρεθεί ήδη. Το συγκεκριμένο κάστινγκ αναζητά ηθοποιούς «μεταξύ 18 και 35 ετών», υποδεικνύοντας ότι θα υπάρξουν κι άλλοι ηθοποιοί για να παίξουν τον ρόλο. «Η ομάδα του κάστινγκ είναι πολύ έμπειρη», είπε ένας εκπρόσωπος στην Daily Mail για την αναζήτηση του νεαρού πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Για την πέμπτη σεζόν του «The Crown», που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, ο Ντόμινικ Γουέστ αναλαμβάνει τον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου.

Η έκτη σεζόν ίσως να επικεντρωθεί στις πρώτες μέρες της σχέσης του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, αφού νωρίτερα φέτος, κυκλοφόρησε μια είδηση ότι το Netflix έψαχνε επίσης μια ηθοποιό, για να παίξει τη Κέιτ σε νεαρή ηλικία.

To άρθρο Μήπως μοιάζετε στον πρίγκιπα Γουίλιαμ; – Το «The Crown» ψάχνει με αγγελία τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑργολίδα: Οροθετήθηκε η φωτιά – Κοντά στα σπίτια έφθασαν οι φλόγες
Επόμενο άρθροΠέμπτη η Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα