Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 15:40

Μία ακόμη συνάντηση για το φλέγον θέμα της παραχώρησης χρήσης με μίσθωση του Κλειστού των Λιοσίων από την ΚΑΕ ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (12/6) ανάμεσα στον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης, Μάκη Αγγελόπουλο και την αθλητική ηγεσία, στις εγκαταστάσεις του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Εκτός από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά στη συνάντηση παρέστη και η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, καθώς ήδη με την τροπολογία της προηγούμενης αθλητικής ηγεσίας «Ορισμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ως φορέα διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», η οποία είχε ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής, το κλειστό που βρίσκεται στο Δήμο Φυλής πέρασε από το Υπερταμείο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και εν συνεχεία στον Οργανισμό του ΣΕΦ.

Όλα δείχνουν πως το όραμα του Μάκη Αγγελόπουλου να μετακομίσει η μπασκετική ΑΕΚ στο κλειστό του Δήμου Φυλής θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, ύστερα από διεργασίες πολλών ετών κι ενώ η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε εξετάσει και τις περιπτώσεις του κλειστού του Γαλατσίου, του τένις και του ποδηλατοδρομίου.

Στη συνάντηση της Παρασκευής (12/6), ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο τιμ μάνατζερ των «κιτρινόμαυρων» Γιώργος Χήνας και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη ασχολήθηκαν με τις λεπτομέρειες ως προς τη σύνταξη του συμφωνητικού μίσθωσης, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι δεκαετούς διάρκειας. Σύντομα, θα υπάρξει τεχνικό μίτινγκ με τους «κιτρινόμαυρους» να ανυπομονούν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να «πάρουν τα κλειδιά στο χέρι» για το «σπίτι» τους.

Ιδανικά, στην «Ένωση» θα ήθελαν να… μπουν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων εντός του Ιουνίου, καθώς θα χρειαστούν χρονοβόρα βελτιωτικά έργα. Αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε στο… χειρότερο σενάριο για την Ένωση είναι να μπει στο κλειστό τον Αύγουστο ώστε να προλάβει η ομάδα να δώσει εκεί τον πρώτο επίσημο αγώνα της τον Οκτώβριο.

Ήδη, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ έχει προβεί σε παραγγελίες όσον αφορά στην Arena, ενώ μέσα στα σχέδια του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να διευρυνθεί η χωρητικότητα από 7.5000 σε 9.5000 θεατές.

Η πανδημία του κορωνοϊού και η «παύση εργασιών» επί διμήνου ως συνέπεια αυτής επηρέασε και τα σχέδια της μπασκετικής ΑΕΚ όσον αφορά στην πρόθεση για… πολυτέλειες όσον αφορά στα βελτιωτικά έργα της νέας έδρας της.

Με τα συγκεκριμένα δεδομένα, στην ΚΑΕ ΑΕΚ επιθυμούν πλέον να τους βρει η νέα σεζόν στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, έστω κι αν την πρώτη χρονιά δεν έχουν προλάβει να μετατρέψουν το «σπίτι» τους σε… παλάτι!


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020, 15:45

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙερά Σύνοδος για Αγία Σοφία: Να σεβαστεί η Τουρκία τον χαρακτήρα του μνημείου
Επόμενο άρθροΥπ. Μεταφορών: Παράταση για 7 μήνες στις άδειες οδήγησης