Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από 6 χρόνια από τη μέρα που έγινε το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, κατά το οποίο τραυματίστηκε και η ίδια, ωστόσο ακόμη, η Μίνα Αρναούτη αντιμετωπίζει καθημερινά πολλές δυσκολίες…

Αυτές τις δυσκολίες θέλησε να περιγράψει με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, για τις κρίσεις πανικού και για τους λόγους που κλείστηκε σπίτι.

«Έπρεπε να περάσουν 6.5 χρόνια για να τολμήσω να κάνω μερικά πράγματα που για όλους εσάς είναι δεδομένα. Για εμένα δεν ήταν απλό να μπω σε ένα αεροπλάνο, σε ένα αμάξι για ένα ταξίδι μακρινό, δεν ήταν καν απλό να πάω για ένα καφέ. Οι κρίσεις πανικού με έκαναν να αισθάνομαι ότι θα πέσω κάτω ότι θα σταματήσει η καρδιά μου κ ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω.

Ούτε και τώρα είναι τόσο εύκολο διότι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνω είναι υπερβολικά και δυστυχώς πρέπει να τα υπομείνει και η παρέα μου. Όμως προσπαθώ και παλεύω με τα θηρία αυτά καθημερινά.

Είχα κλειστεί στο σπίτι τα τελευταία χρόνια, ήθελα την ασφάλεια μου γιατί έβλεπα παντού κίνδυνο. ‘Ηταν και είναι τόσο ισχυρό σοκ για εμένα όλο αυτό που έζησα που εύχομαι σε όσους δεν μπορούν να με καταλάβουν  να μη χρειαστεί ποτέ να με καταλάβουν! Τα σχόλια τα κακά πλέον τα έχω συνηθίσει δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, το μόνο που θέλω είναι να πείσω εμένα ότι θα τελειώσει… Να περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο», έγραψε η Μίνα Αρναούτη.

To άρθρο Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτηση για τις κρίσεις πανικού 6,5 χρόνια μετά το δυστύχημα με τον Παντελή Παντελίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο”Νόμιμη επισύνδεση” λέμε τώρα τις τηλεφωνικές υποκλοπές!!!!!!!
Επόμενο άρθροΡωσία: Απαγόρευσε στους δυτικούς επενδυτές να πουλούν τα μερίδιά τους σε ρωσικές τράπεζες