Στον ίδιο φάκελο με τους λογαριασμούς ύδρευσης, ο Δήμος Αρταίων, συμπεριέλαβε και το φυλλάδιο με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας σε περίπτωση επικίνδυνων καταστάσεων.

Ο Δήμος Αρταίων μπορεί να νιώθει ήσυχος ότι ενημέρωσε όλους τους κατοίκους του Δήμου πως να προστατευτούν από πυρκαγιές και άλλα φαινόμενα, αφού στους φακέλους με τους λογαριασμούς ύδρευσης συμπεριέλαβε και το φυλλάδιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου.

Σε αυτό, μεταξύ άλλων, υπενθυμίζεται η νομική υποχρέωση των κατοίκων να διατηρούν τα οικόπεδα τους καθαρά από ξερόχορτα, αντικείμενα ή εκρήξιμες ύλες μέχρι και την λήξη της αντιπυρικής περιόδου, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2022. Παράλληλα, παρέχονται και χρήσιμες πληροφορίες για την περίπτωση αντιμετώπισης πυρκαγιάς.

Όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης με την ιδιότητα του Προέδρου της ΔΕΥΑΑ: «Με την ενέργεια αυτή θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας ακόμη περισσότερο. Στο φυλλάδιο, δίνονται χρήσιμες πληροφορίες με φωτογραφίες, γραπτές οδηγίες, καθώς και τηλέφωνα ανάγκης. Η μάχη της πυρασφάλειας περνά από όλους μας. Ας φροντίσουμε αυτό το καλοκαίρι να μας βρει ήσυχους από πυρκαγιές».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτην Αθήνα σήμερα ο Ζινκερνάγκελ
Επόμενο άρθροΤσίπρας: Ο Μητσοτάκης πάει σε πρόωρες εκλογές γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί την ακρίβεια