Η αμερικανική εταιρεία παιδικών ενδυμάτων «OshKosh B’Gosh» ανακοίνωσε τη νέα της καμπάνια για το σχολείο, με τίτλο «Today is Someday», με «πρωταγωνιστές» τους Μαράια Κάρεϊ, Μοχάμεντ Άλι και το μουσικό συγκρότημα OutKast αλλά και της 10χρονης κόρης της Μαράια.

Η καμπάνια προβάλλει χαρακτηριστικά από την παιδική ηλικία του Μοχάμεντ Άλι, της Μαράια Κάρεϊ (που υποδύεται η κόρη της) και των Outkast. 

«Ως μικρό κορίτσι, ήμουν αποφασισμένη να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Τώρα ως μητέρα, μου φέρνει τόση χαρά να βλέπω τα παιδιά μου να οραματίζονται και να υλοποιούν τα όνειρα που έχουν στις καρδιές τους», δήλωσε η Μαράια Κάρεϊ.

Η εκστρατεία έχει ως στόχο να ενθαρρύνει την επόμενη γενιά να «ονειρευτεί με θάρρος για το τι θα γίνει κάποια μέρα».

Η Μονρόε Κάρεϊ

Η κόρη της Μαράια Κάρεϊ, Μονρόε επιδεικνύει το στυλ της στο σχολείο στην πρώτη διαφημιστική της καμπάνια και εμφανίζεται ως η μαμά της (Κάρεϊ) σε ηλικία 10 ετών, προβάλλοντας το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια.

Στην καμπάνια για τον Μοχάμεντ Άλι ένα κόκκινο ποδήλατο εμφανίζεται στην ιστορία το οποίο τον οδήγησε στα ρινγκ.

Ενώ για το συγκρότημα των «Outkast» αναδεικνύει τις αρχές του ντουέτου στην Ατλάντα, του Αντρέ 3000 με τον Μπιγκ Μπόι.

«Αυτή η εκστρατεία αντιπροσωπεύει μια νέα, φρέσκια θέση για την εταιρεία – που γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν και υπερασπίζεται τα όνειρα, το θάρρος και την αποφασιστικότητα των παιδιών», δήλωσε ο Τζεφ Τζένκινς, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρείας.

H καμπάνια, έκανε το ντεμπούτο της στο youtube.

To άρθρο Μαράια Κάρεϊ: Πρωταγωνίστρια σε διαφήμιση η 10χρονη κόρη της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠοιοι απαλλάσσονται και τον Ιούλιο
Επόμενο άρθροΗ βιταμίνη C βοηθάει στη δημιουργία ανοσοποιητικών κυττάρων στο εργαστήριο