Εν αναμονή της κατάθεσης  της  34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, βρίσκονται οι αρχές. Η κοπέλα φέρεται να έχει υποδείξει άτομο από το επαγγελματικό της περιβάλλον, που όμως παρουσίασε άλλοθι. Η 34χρονη νοσηλεύεται στη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο και οι γιατροί πιστεύουν ότι τελικά δεν θα χάσει την όραση από το αριστερό της μάτι.

Ήδη χθες η 34χρονη μιλώντας στον δικηγόρο της του εξέφρασε κάποιες συνδυαστικές σκέψεις για το ποιο πρόσωπο μπορεί να βρίσκεται πίσω από την αποτρόπαια επίθεση.

Συνεχίζεται ο μαραθώνιος με τις καταθέσεις από οικογενειακό, φιλικό, επαγγελματικό περιβάλλον και στο κάδρο των ερευνών έχει μπει η ζωή της 34χρονης,  οι γνωριμίες της, οι πρώην σχέσεις της, ακόμα και καβγάδες που είχε  σε προηγούμενες σχέσεις της, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να προκύπτουν στοιχεία που να συνδέουν τα γεγονότα.

Με όσα στοιχεία έχουν συγκεντρώσει εως τώρα, για τα χαρακτηριστικά της φρικτής επίθεσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ της δράστιδας.

Αυτό που θεωρούν σίγουρο οι αρχές είναι ότι η μαυροντυμένη γυναίκα με τη μαύρη μάσκα και το σκούφο , φαίνεται πως γνώριζε πολύ καλά τους χώρους του κτηρίου που εργαζόταν η 34χρονη και την περιοχή.

Λένε ότι έδρασε με επαγγελματισμό και ψυχραιμία, ότι έτρεφε μίσος για την 34χρονη, πιθανόν για κάποιο προσωπικό λόγο με σκοπό να προκαλέσει πόνο στο θύμα και να καταφέρει η γυναίκα να υποφέρει για όλη την ζωή της.

Η αστυνομία εξετάζει εξονυχιστικά το υλικό από το κινητό της και τις κάμερες ασφαλείας, καθώς και από κάμερες κυκλοφορίας, μηνύματα στο κινητό της τηλέφωνο και τα social media, καθώς και τηλεφωνικές  επικοινωνίες.

Με γάζες σε όλο το πρόσωπο, σε σταθερή κατάσταση και υπό παρακολούθηση από ομάδα γιατρών (πλαστικών, οφθαλμιάτρων, ψυχολόγων και ψυχιάτρων –όπως συνηθίζεται σε περιπτώσεις εγκαυμάτων), νοσηλεύεται η 34χρονη, κι αυτό που προβληματίζει είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες μιλάει ελάχιστα.

Το σίγουρο είναι ότι ο δρόμος της αποκατάστασης θα είναι μακρύς και πως θα ακολουθήσουν πολλές ακόμα επεμβάσεις.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος, Κάτια Νιάκαρη, Νίκος Κουντούρης

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι είναι το σπλαχνικό λίπος
Επόμενο άρθροΟ καυτός χορός με μικροσκοπικό μπικίνι στον σύντροφό της