Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020, 22:51

Στη διαφορά απόδοσης της ομάδας του από το ένα ημίχρονο στο άλλο εστίασε στις δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά τη λήξη του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό έναντι του Παναθηναϊκού με 1-0.

«Είχαμε δύο διαφορετικές εικόνες σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο, παίξαμε πολύ καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, εν αντιθέσει με το δεύτερο. Πρέπει, όμως, να σκεφτούμε και τις απουσίες που έχουμε, με τραυματισμούς και κορωνοϊό. Κρατάμε το αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Η κούραση έπαιξε ρόλο. Ειδικά στο δεύτερο μέρος. Για παράδειγμα, οι Καμαρά, Σισέ, Ντρέγκερ και Φορτούνης, που επέστρεψαν από τις Εθνικές τους, ήταν κουρασμένοι κι αυτό φαινόταν με την πάροδο του χρόνου», πρόσθεσε ο Μαρτίνς.

Στο… δια ταύτα όμως, «η νίκη μας έχει μεγάλη αξία. Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες αλλά δεν θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογίες. Κι άλλες ομάδες βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση. Αυτό που θέλω είναι να επιστρέψουμε όλοι υγιείς, ώστε να είμαστε όλοι παρόντες».

Στον επίλογο των δηλώσεών του, ο τεχνικός του πρωταθλητή επισήμανε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την όλη προσπάθεια, παρά το γεγονός πως κάναμε “κοιλιά” μετά το 35ο λεπτό. Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να νικά και να κατακτά τίτλους».

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020, 22:56

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔείτε τα highlights του “αιώνιου” ντέρμπι που κρίθηκε με ένα γκολ του Φορτούνη
Επόμενο άρθροΜπόλονι: «Κρατάμε το β΄ ημίχρονο»