Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020, 19:29

Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από το Final-8 του Champions League, έπειτα από τη νέα ήττα της από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-1, ο αρχηγός των «μερένχες», Σέρχιο Ράμος -που απουσίασε λόγω τιμωρίας από τη ρεβάνς στο «Etihad»- έκανε έναν απολογισμό της σεζόν, σε μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Είναι το τέλος μίας άχρωμης και περίεργης σεζόν, που ήταν πολύ δύσκολη για όλους. Η γεύση που μας αφήνει είναι πικρή, διότι είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και επιβάλλεται να κερδίσουμε τα πάντα» έγραψε αρχικά στο μήνυμά του ο Ράμος και πρόσθεσε:

«Σίγουρα είναι σημαντικό ότι κατακτήσαμε τη LaLiga, ειδικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε η εφετινή χρονιά, καθώς επίσης και το Σούπερ Καπ, αλλά μας θλίβει ο αποκλεισμός από το Champions League.

Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε λίγο και να επιστρέψουμε και να τα δώσουμε όλα την επόμενη σεζόν. Αυτό το σήμα κι αυτή η ιστορία αξίζουν τα πάντα στο μάξιμουμ. Στη νίκη, στην ήττα, σε όλα. Σας ευχαριστούμε για την παντοτινή υποστήριξή σας, ακόμη κι από τόσο μεγάλη απόσταση».

 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020, 19:32

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΞετρελαμένος με την Ελλάδα δηλώνει ο «Αρτουρίτο» του La Casa de Papel
Επόμενο άρθρο«Συναγερμός» στη χώρα για τον κορονοϊό – Νέα μέτρα για να «φρενάρει» η διασπορά (video)