Σε πληρωμένο συμβόλαιο, σύμφωνα με την αστυνομία, παραπέμπει ο τρόπος δράσης των δύο αγνώστων οι οποίοι το απόγευμα της Τρίτης στην Ζάκυνθο, πυροβόλησαν έναν 53χρονο επιχειρηματία και την σύζυγο του, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του πρώτου και το θάνατο της δεύτερης.

Κλιμάκιο αστυνομικών από την Ασφάλεια Αττικής που έχει σπεύσει στο νησί, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, αναζητούν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήταν γνώριμος των αρχών από παλιότερες υποθέσεις. Οι έρευνες επικεντρώνονται σε πιθανές μαρτυρίες, καταθέσεις, πιθανό οπτικό υλικό με τους δράστες της δολοφονικής ενέδρας, αλλά και στο ποινικό παρελθόν του 53χρονου.

Η μαφιόζικη επίθεση έγινε στην περιοχή του Αγίου Σώστη. Ο συνεπιβάτης μοτοσυκλέτας που με τον συνεργό του έμοιαζαν με αστυνομικούς λόγω των ρούχων που φορούσαν, πυροβόλησε πολλές φορές εναντίον του ζευγαριού που ήταν και εκείνοι πάνω σε μηχανή.

Η σύζυγός του επιχειρηματία, ηλικίας 37 ετών έχασε επιτόπου την ζωή της.

Ο 53χρονος, κατάφερε οδηγώντας να φτάσει στο σπίτι φίλου του.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο , όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αφού όμως προηγουμένως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα το ζευγάρι έχει μια μικρή ξενοδοχειακή μονάδα και έμενε κοντά στο σημείο που είχε στηθεί η ενέδρα θανάτου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ Ζώης Κακκαβάς, Σάκης Νέγκας

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε το ντέρμπι Σεβίλλη-Mπέτις η επανεκκίνηση της La Liga
Επόμενο άρθροΜε 20.000 κόσμο το ντέρμπι Παρτιζάν-Ερυθρός Αστέρας