Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 19:01

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει τα ξημερώματα της Πέμπτης (02:00, Eurosport 1) την Καρολίνα Πλίσκοβα (Νο 4) στα προημιτελικά του US Open, διεκδικώντας την είσοδο σε ένα δεύτερο ημιτελικό Grand Slam μέσα στη σεζόν, μετά από εκείνον στο Rolland Garros.

«Είναι ένα πολύ χαρούμενο κορίτσι», είπε η Σάκκαρη για την προσεχή αντίπαλό της, προσθέτοντας: «Έχει κάποια εμπειρία, περισσότερη εμπειρία από μένα. Αλλά απλώς θα μείνω σε αυτό που κάνω καλύτερα, θα προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορώ, γιατί αυτό νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα απέναντι στην Καρολίνα. Θα συνεχίσω να παλεύω, γιατί αυτό είναι που μπορεί να σε πάει μακριά», πρόσθεσε.

«Είναι μαχήτρια», απάντησε η 29χρονη Τσέχα για την 26χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 18), με την οποία έκαναν μαζί προπόνηση πριν από το τουρνουά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της wtatennis.

«Πιστεύω ότι βελτίωσε πραγματικά το παιχνίδι της. Παίζει πιο επιθετικά από παλιά. Είναι αρκετά επικίνδυνη, νίκησε καλές παίκτριες. Θα είναι δύσκολο. Νομίζω ότι μπορώ να είμαι ο πιο επιθετική σε αυτό το ματς», πρόσθεσε η Πλίσκοβα, η οποία κατάφερε να φτάσει ξανά στα προημιτελικά του US Open το 2017 και το 2018.

Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί δύο φορές, αμφότερες στη Ρώμη, με τη Σάκκαρη να κερδίζει στις «32» το 2018 και την Πλίσκοβα να επικρατεί ένα χρόνο αργότερα στον ημιτελικό.

Nα σημειωθεί πάντως, όπως αναφέρει η ισοσελίδα του US Open «με βάση την ανάλυση Watson, η Μαρία Σάκκαρη προβλέπεται να κερδίσει».

H νικήτρια θα συναντηθεί με εκείνη που θα επικρατήσει από το ζευγάρι Μπέντσιτς (Ελβετία)-Ραντουκάνου (Μ. Βρετανία).

«Είναι καλό να επιστρέφεις τη δεύτερη εβδομάδα σε ένα Grand Slam. Είναι πάντα ο στόχος στην αρχή. Νομίζω ότι είναι πραγματικά καλή επιτυχία το ότι τώρα είχα τους τελικούς του Wimbledon φυσικά και τώρα έχω ακόμα μια άλλη ευκαιρία να πάω πολύ μακριά εδώ σε αυτό το τουρνουά. Θέλω να πω, είναι αρκετά ανοιχτό. Νομίζω ότι αν ακόμα παίζω όπως χθες και τις προηγούμενες μέρες, νομίζω ότι έχω μια καλή ευκαιρία να νικήσω», είπε η Πλίσκοβα.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021, 19:07

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣχολικό bazaar του ”Χαμόγελου του Παιδιού”στο Βόλο
Επόμενο άρθροΓΣΕΒΕΕ – Στοίχημα η ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας