Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την διοργάνωση μιας συναυλίας ορόσημο για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης.

Ο σκοπός προφανής: Να κρατήσουν άσβεστη την Μνήμη της Καταστροφής της Σμύρνης. Μια συναυλία επετειακή στη πόλη που αποτελεί την φυσική συνέχεια της Σμύρνης. Διότι όσοι υπάρχουν άνθρωποι οι μνήμες θα παραμένουν ζωντανές και θα μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού της Νέας Σμύρνης σε ανάρτηση του αρκέστηκε να αποδώσει τις ευχαριστίες του σε όλους τους καλλιτέχνες που τίμησαν τα 100 χρόνια μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής:

«Στο θριαμβευτικό κλείσιμο πάνω στην σκηνή μαζί με τους σπουδαίους, Ανδρέα Κατσιγιάννη, Μάρθα Φριτζήλα, Θοδωρή Αθερίδη, Δήμητρα Ματσούκα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Πάνο Μουζουράκη, Δημήτρη Σαμόλη, Θανάση Αλευρά, Μπάμπη Στόκα, Μελίνα Κανά, Λευτέρη Ελευθερίου, Μαρίνα Σαμάρκου, Αντώνη Κρόμπα και Στάθη Δρογώση, σε μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες της πόλης μας για τη Σμύρνη.

Μια πολύ μεγάλη βραδιά για τη Νέα Σμύρνη και την ιστορία της.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Μαθητές νοίκιασαν παπάκια και έπεσαν στον… Θερμαϊκό
Επόμενο άρθροΚαρδίτσα: Συνελήφθη ο άνδρας που έκανε βόλτες με τον σκύλο του στην οροφή του αυτοκινήτου