Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 1 & 2 Ιουνίου η Ελληνική Ομοσπονδία Bridge (Ε.Ο.Μ.) διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Bridge Μαθητών περιόδου 2018-2019. Φέτος το πρωτάθλημα έγινε ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα έγινε στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, στα πλαίσια του Βυζαντινού Φεστιβάλ Bridge 2019 που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος «ΤΑΤΑΥΛΑ» και στη Θεσσαλονίκη έγινε στα εντευκτήρια της Λέσχης Αγωνιστικού Bridge Θεσσαλονίκης (Λ.Α.Μ.Θ.).

Συνολικά έλαβαν μέρος 142 ζεύγη σε αγώνα 2 ημερίδων και παίχτηκαν 44 διανομές. Ο αγώνας ήταν 4ης Βαθμίδας και αποδόθηκαν οι ανάλογοι βαθμοί κατάταξης στους νικητές και έγινε σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον ΔΚΑΜ 2017 και στους Πάγιους Κανονισμούς της Ομοσπονδίας. Οι αθλητές στην Αθήνα χωρίστηκαν σε 9 ομίλους των 10 ζευγών και 1 όμιλος με 9 ζεύγη και bye, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι αθλητές χωρίστηκαν σε 4 ομίλους των 11 ζευγών με bye.

Επικεφαλής Διαιτητής στην Αθήνα ήταν η κα Μαρία Μπενιού πτυχιούχος διαιτητής με συνεργάτες τους επίσης πτυχιούχους διαιτητές Αναστασία Μπαμπούλα, Γιώργο Μεσθενέα, Ιωάννη Γιαλιράκη και Ευδοκία Οικονόμου. Στη Θεσσαλονίκη επικεφαλής διαιτητής ήταν η κα Ιωάννα Πολυχρονάκου πτυχιούχος διαιτητής με συνεργάτη τον Ιωάννη Μαρκάκη.

Από τον όμιλο μας έλαβαν μέρος στον αγώνα ο Δημήτρης Κατσούλας με συμπαίκτη τον Νίκο Σπυρόπουλο. Στην ημερίδα του Σαββάτου το ζεύγος κατετάγη στην 66η θέση με score 50,90% με το 1ο ζεύγος να παίρνει score 69,84%. Στην ημερίδα της Κυριακής το ζεύγος μπόρεσε να συνεργαστεί καλύτερα και κατετάγη στην 19η θέση με score 58,75% με το 1ο ζεύγος να παίρνει score 71,83%. Στη Γενική Κατάταξη το ζεύγος κατετάγη στη 39η θέση με score 54,83% με το 1ο ζεύγος να παίρνει score 65,11%.

Ο όμιλος είναι υπερήφανος που και φέτος 2 μαθητές μας εκπροσώπησαν επάξια σε Πανελλήνιο επίπεδο και έδειξαν ότι βγάζουμε και εδώ στη Τρίπολη παίκτες που μπορούν να διαγωνιστούν με αξιώσεις σε υψηλό επίπεδο. Στο Δημήτρη Κατσούλα και στο Νίκο Σπυρόπουλο δίνουμε συγχαρητήρια για τη παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τους 9 φετινούς μαθητές του ομίλου καλωσορίζουμε στη δύναμη του ομίλου και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο άθλημα.

Επ’ ευκαιρία το ΔΣ του ομίλου θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει το Βασίλη Ρουσέα πτυχιούχο εκπαιδευτή του Ομίλου Αγωνιστικού Bridge Καλαμάτας για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους μαθητές μας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Ελληνική Ομοσπονδία Bridge

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚαλαμάτα: Αναστολή κινητοποιήσεων εργαζομένων ΔΕΥΑΚ
Επόμενο άρθροΚαλαμάτα: Σύσκεψη για την προώθηση των έργων και δράσεων του Δήμου