Με χαμηλές ταχύτητες λόγω της αυξημένης κίνησης κινούνται τα οχήματα στην άνοδο του Κηφισού από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται κατά τόπους και σε άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας διεξάγεται με μεγάλες καθυστερήσεις.

Επίσης, αυξημένη είναι η κίνηση κατά τμήματα και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας και της Μεσογείων, στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο μεταξύ, διαφορετικά θα διεξάγεται σήμερα και αύριο η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, καθώς θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της κηδείας του Μίκη Θεοδωράκη και του Ράλι Ακρόπολις που ξεκινά το απόγευμα της Πέμπτης.

Σήμερα, κλειστή θα είναι η οδός Μητροπόλεως για τη διεξαγωγή της Τελετής Αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη. Από τις 10:00 θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Μητροπόλεως σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Αύριο, Πέμπτη, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία γύρω από την Ακρόπολη και το Σύνταγμα από τις 11:00, ενώ η προσέγγιση του κέντρου θα μπορεί να γίνεται από τους κάθετους των κλειστών οδικών αξόνων, σύμφωνα με την Τροχαία.

Η προσέγγιση του κέντρου μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

  • Προς Κέντρο Αθήνας (για τους κινούμενους επί της Λεωφόρου Συγγρού): Λεωφόρος Συγγρού – δεξιά Καλλιρόης – συνέχεια Λεωφόρος Β. Κων/νου – αριστερά μέσω καθέτων οδών προς περιοχή Κολωνακίου
  • Προς Κέντρο Αθήνας (για τους κινούμενους επί της Λ. Κηφισίας): Λεωφόρος Κηφισίας – συνέχεια Λ. Β. Κων/νου – δεξιά Λεωφόρος Β.Σοφίας – δεξιά Σέκερη ή, Λεωφόρος Κηφισίας – δεξιά Λεωφόρος Αλεξάνδρας – αριστερά μέσω καθέτων οδών προς Κέντρο Αθήνας ή, Λεωφόρος Κηφισίας – δεξιά Λεωφόρος Αλεξάνδρας – αριστερά 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων).
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚρήτη – Ανεμβολίαστος τους «έκλεισε» το ουζερί – Τουρίστες έσπασαν την καραντίνα
Επόμενο άρθροΣύστημα τεχνητής νοημοσύνης ανιχνεύει καρκίνο πνευμόνων έως 1 χρόνο νωρίτερα