Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 16:23

Η γενική συνέλευση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης ολοκληρώθηκε και μαζί της τελείωσε πρόωρα και η σεζόν στην Euroleague και το Eurocup. 

Οι 11 ομάδες με τα συμβόλαια Τύπου Α έβαλαν την υγεία όλων ως προτεραιότητα και θεώρησαν πως με τις υπάρχουσες συνθήκες στην Ευρώπη λόγω του κορωνοϊού η σεζόν δεν γίνεται να επιστρέψει. Έτσι, έπεσαν οι… τίτλοι τέλους, με την Euroleague να ανακοινώνει ότι η επόμενη αγωνιστική περίοδος θα διεξαχθεί με τις ίδιες ομάδες. 

Ωστόσο, υπήρξε ένα σημείο που είχε επιπλέον ενδιαφέρον στην κουβέντα των μετόχων.

Για την ακρίβεια, όταν η συζήτηση έφτασε στο κομμάτι που αφορούσε την οριστική σφραγίδα της σεζόν και την επίσημη διακοπή της, όπως αναφέρει το sdna.gr ο Παναθηναϊκός έκανε λόγο για νέα οικονομική ζημιά στους συλλόγους.

Παράλληλα, το «τριφύλλι», που εκπροσωπήθηκε από τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο, εξήγησε με ποιο σημείο της απόφασης διαφωνεί, τονίζοντας:

«Από την πρώτη στιγμή ήμασταν σύμφωνοι με τη διακοπή. Όμως, περιμένουμε εδώ και τόσο καιρό να μας εξηγήσετε τι γίνεται με το θέμα των εσόδων, γιατί με τη συμφωνία που κάνατε και τη μη συνέχιση της διοργάνωσης, δημιουργείται επιπλέον ζημιά.

Γι’ αυτό τον λόγο θέλουμε να καταγραφεί η διαφωνία μας σε ό,τι αφορά τη διακοπή χωρίς να ξέρουμε ποια είναι τα έσοδά μας». 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, 16:23

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑποφασισμένη να συνεχίσει τις αποτρεπτικές ενέργειες στον Έβρο η κυβέρνηση-Κριτική από την αντιπολίτευση (video)
Επόμενο άρθροΤo λιμάνι του Πειραιά είναι τώρα το Νο 1 στη Μεσόγειο