Μοιράσου το άρθρο:

Την δυνατότητα να συνεχίσουν να μετακινούνται οικονομικά και το καλοκαίρι δίνει στους μαθητές το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου.

Ειδικότερα στις 30 Ιουνίου, αργότερα από κάθε άλλη χρονιά, λήγει η δυνατότητα χρήσης της μαθητικής κάρτας για αγορά μειωμένου εισιτηρίου και για το λόγο αυτό για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο – και μόνο για αυτούς – και για να συνεχίσουν οι μαθητές να μετακινούνται οικονομικά έχουν την δυνατότητα αγοράς της φοιτητικής μηνιαίας κάρτας.

Η φοιτητική μηνιαία κάρτα κοστίζει 55 ευρώ για την Α’ και Β’ Ζώνη και 40 ευρώ για την Α’ Ζώνη. Με την αγορά της συγκεκριμένης κάρτας ουσιαστικά δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές να συνεχίσουν να μετακινούνται με μειωμένο εισιτήριο. Την μηνιαία φοιτητική κάρτα οι μαθητές μπορούν να την προμηθεύονται από τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, Κοραή 56, 2ος όροφος.

«Αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά και ανταποκρινόμενοι σε πολλά αιτήματα γονέων αποφασίσαμε να δώσουμε την δυνατότητα στους μαθητές για τους δύο μήνες που δεν ισχύει η μαθητική κάρτα, Ιούλιο και Αύγουστο, να μπορούν να αγοράσουν την μηνιαία φοιτητική κάρτα για να μην χρειάζεται να πληρώνουν ολόκληρο εισιτήριο», τονίζει ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Ευαγγελινός.

Ο ίδιος εξηγεί πως με την αγορά της μηνιαίας φοιτητικής κάρτας ουσιαστικά οι μαθητές αγοράζουν τα μειωμένα εισιτήρια ενός μήνα όταν τα προηγούμενα χρόνια από τις 15 Ιουνίου έως και τον Σεπτέμβριο οπότε και τίθεται ξανά σε ισχύ η μαθητική κάρτα οι μαθητές έπρεπε να πληρώνουν αποκλειστικά και μόνο ολόκληρο εισιτήριο.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι περιοδείες της Μαρίνας Χρυσοβελώνη
Επόμενο άρθροΧρ. Μπουκώρος: Επιβεβαιώνεται καθημερινά η στενή σχέση με τους πολίτες