Η Νάντια Ρηγάτου συνάντησε τον ηθοποιό Μελέτη Ηλία, και ο ίδιος της αποκάλυψε αν θα ολοκληρωθούν φέτος τα «Καλύτερά μας χρόνια», για το Black Bachelor που κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, για το αν θα μπορούσε ο ίδιος να βρίσκεται στην ίδια δουλειά με ανεμβολίαστο συνάδελφο και αν είχε ακούσει ψιθύρους τόσα χρόνια στο θέατρο για τα πρόσωπα που κατηγορούνται στο ελληνικό metoo.

«Δεν μπορεί να με συνηθίσει με το μουστάκι η γυναίκα μου δεν μπορεί να με βλέπει το πρωί. Όσο περνάνε τα χρόνια στο σήριαλ τα καλύτερά μας χρόνια το μουστάκι μακραίνει η φαβορίτα γίνεται πιο παχιά», δήλωσε για το μουστάκι του και τις απαιτήσεις του ρόλου του ο γνωστός ηθοποιός Μελέτης Ηλίας.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα ολοκληρωθεί η σειρά», ανέφερε ο ηθοποιός. «Το feedback που έχουμε από τον κόσμο είναι τρομερά δυσανάλογο με το 8% – 9 % απ΄ τα νούμερα τηλεθέασης», πρόσθεσε.

«Είναι καλύτερα απ΄ τις τρεις προηγούμενες ταινίες. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Είναι μια κωμωδία θρίλερ», δήλωσε για τη νέα ταινία που συμμετέχει.

«Όταν έβλεπα τον εαυτό μου στην τηλεόραση έλεγα «Παναγία μου» τι είναι αυτό το ούφο τώρα προσπαθώ να εντοπίσω αυτά που μπορώ να βελτιώσω», είπε για τις πρώτες του εμφανίσεις στην αρχή της καριέρας του.

«Αν δεν ήμουν αυστηρός με τον εαυτό μου θα ήμουν λίγο ψώνιο», αποκάλυψε ο Μελέτης Ηλίας.

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι αυστηροί μαζί μου. Η κόρη μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής μου», σημείωσε για την οικογένεια του.

«Εάν είχε προειδοποιήσει από νωρίς την παραγωγή τότε δεν μπορείς να του προσάψεις κάτι. Είναι θέμα παραγωγής το ότι δεν είχε βρει αντικαταστάτη», ανέφερε για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την θεατρική παράσταση «Ρινόκερος».

«Εγώ θα δυσκολευόμουν να συνυπάρξω στον ίδιο θίασο ή στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό με κάποιον ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί θα ήμουν περισσότερο εκτεθειμένος στον κίνδυνο», τόνισε ο ηθοποιός για το εμβόλιο.

To άρθρο Μελέτης Ηλίας: Αν δεν ήμουν αυστηρός με τον εαυτό μου θα ήμουν λίγο ψώνιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Aγρια συμπλοκή στο κέντρο της πόλης – Ένα άτομο μαχαιρωμένο σε νοσοκομείο
Επόμενο άρθροΣυγκλονιστικές μαρτυρίες μαθητών – Ξυλοκοπήθηκαν από μέλη συμμορίας ανηλίκων – Ήταν εκδρομή στην Ακρόπολη