Στο σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 18χρονης και του πατέρα της για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση, προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση του φερόμενου ξυλοδαρμού ιατρού στο περιφερειακό ιατρείο Νεοχωρίου από νεαρή που αρνήθηκε να υποβληθεί σε rapid test.

Πληροφορίες για το περιστατικό που συνέβη χθες στο χωριό των Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η νεαρή που γνώριζε πολεμικές τέχνες, φαίρεται να έκανε λαβη στη γιατρό και τη χτύπησε με κλωτσιά στο στήθος ενώ ο πατέρας της κατηγορείται για απειλή.

Πληροφορίες για το περιστατικό που συνέβη χθες (18-11-2021) στο χωριό των Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου είδαν το φως της δημοσιότητας

Βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου η ιατρός παρέπεμψε σε rapid test για να διαπιστωθεί αν η νεαρή νοσούσε με κοροναϊό, ωστόσο φέρονται να της ζήτησαν επιτακτικά να τους γράψει αντιβιοτικά και να αποχωρήσουν.

Η ιατρός επέμεινε και τότε ακολούθησε το επεισόδιο. Σοκαρισμένη από το περιστατικό η ιατρός μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού και υπέβαλλε μήνυση. Το περιστατικό στο Ιατρείου Νεοχωρίου καταδίκασαν ήδη οι εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤρίκαλα – Καταγγελία για 20χρονο που διέρρευσε ερωτικό βίντεο 15χρονης
Επόμενο άρθροΗράκλειο – Πώς θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί η τραγωδία στη δεξαμενή με θύματα τον θείο και τον ανιψιό