Συνελήφθη πηγαίνοντας να τη δει στην κλινική, όπου νοσηλεύεται

Στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται η  49χρονη γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό, εντοπίστηκε και προσήχθη ο 50χρονος που δράστης.

Το θράσος του δράστη προκαλεί σοκ, αφού μετά την επίθεση που φέρεται να πραγματοποίησε, επισκέφτηκε την 49χρονη στην οφθαλμολογική κλινική όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρό έγκαυμα στο ένα από τα δύο μάτια της για το οποίο υπάρχει κίνδυνος να χάσει την όρασή της.

Εκεί οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προχώρησαν στην προσαγωγή του με τον ίδιο αρχικά να αρνείται την πράξη.

Τελικά ομολόγησε και σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε πως το υγρό με το οποίο είχε ποτίσει το πανί που προσπάθησε να βάλει στη μύτη και στο στόμα της πρωην συζύγου του ήταν ακουαφόρτε (υδροχλωρικό οξύ), και το είχε προμηθευτεί από σούπερ μάρκετ.

Όταν δεν τα κατάφερε της το πέταξε από τη φιάλη στο πρόσωπο.

Ο δράστης της επίθεσης:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης. Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό. Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή»

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε γνωστό τσιπουράδικο του Βόλου ο Δημήτρης Μελισσανίδης (pic)
Επόμενο άρθροΣτο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς η Κ. Παπανάτσιου