Επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι κουκουλοφόροι τον ανάγκασαν να τους δώσουν υπέρογκο ποσό για να απελευθερώσουν την κόρη του, η οποία όμως τελικά δεν είχε απαχθεί

 

Αίσθηση έχουν προκαλέσει όσα καταγγέλλει ένας 43χρονος στην Καβάλα, που υποστηρίζει ότι κουκουλοφόροι τον ανάγκασαν να τους δώσουν υπέρογκο ποσό για να απελευθερώσουν την κόρη του, η οποία όμως τελικά δεν είχε απαχθεί.

 

Ο 43χρονος διευθυντής εταιρείας σεκιούριτι κατήγγειλε στην αστυνομία ότι οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του και τελικά αναγκάστηκε να τους δώσει 4 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες τον περίμεναν έξω από το σπίτι του. Απειλώντας τον ότι έχουν απαγάγει την κόρη του, απαίτησαν να τους δώσει χρηματικό ποσό για να την απελευθερώσουν.

 

Τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου- υποστηρίζει ο 43χρονος σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria- οι δράστες πήγαν τον άνδρα στην επιχείρησή του και τον ανάγκασαν να τους δώσει 4 εκατ. ευρώ από το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια τον άφησαν εκεί δεμένο και έγιναν… καπνός.

 

Ο 43χρονος διαπίστωσε στη συνέχεια ότι δεν υπήρχε τελικά περίπτωση απαγωγής της κόρης του. Πάντως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η κατάθεσή του είχε «κενά» και μίλησε για διαφορετικά ποσά, αναφερόμενος στα χρήματα που του άρπαξαν οι δράστες.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΘα βρεθεί «λευκός ιππότης» για την BIKH;
Επόμενο άρθροΑποδέσμευση λογαριασμών για συνεπείς οφειλέτες