Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 17:17

Στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία, ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Σλοβακία (25/11, 19:45, Cosmote Sport 3). Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες του επικείμενου αγώνα, ενώ παράλληλα δόθηκε έμφαση και στις στατικές φάσεις.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντάγκλας Αουγκούστο και Νέλσον Ολιβέιρα, που προπονήθηκαν ατομικά, στον τιμωρημένο Γιάννη Μιχαηλίδη, αλλά και στον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος, μολονότι δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, θα ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα για λόγους ηθικής στήριξης των συμπαικτών του.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη στις 6 μ.μ. με πτήση τσάρτερ και δεν θα προπονηθεί επί σλοβακικού εδάφους.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, 17:19

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜις Υφήλιος – Αποχώρησε η Ραφαέλα Πλαστήρα λόγω Παλαιστινιακού – «Η καρδιά μου με τους ανθρώπους που πολεμούν για τη ζωή τους»
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – 7.108 νέα κρούσματα και 93 θάνατοι – Στους 612 οι διασωληνωμένοι