Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  12 Φεβρουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Βόλου, ενώ ακολούθησε χορός αλλά και βράβευση των φοιτητών – παιδιά μελών των οικογενειών του Συλλόγου, στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου «Στα…φίλοι», όπου όλοι έμειναν ευχαριστημένοι για την υπέροχη και ζεστή βραδιά που περάσαν με κέφι  και χορό.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι φοιτητές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ – ΤΕΙ – ΙΕΚ προσφέροντας σε όλους έπαινο, σακίδιο, φλασάκι και από μία δωροεπιταγή για Super Market, χορηγία από τον κ. Αναστάσιο Ευθυμιάδη Επίσημο Συνεργάτη ΗΡΩΝ. Στους δύο πρώτους δόθηκαν αντίστοιχα ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ECDL Base από τον κ. Νικόλαο Πολίτη Διευθυντή της Idered και ένα Τάμπλετ από τη NOVA ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Μαγνησίας  της Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος, Κωνσταντίνος Μαραβέγιας και Αθανάσιος Λιούπης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Αλέξανδρος Μεικόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου, η πρώην Υφυπουργός κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής κ. Απόστολος Καναβός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτριος Τσιμπανάκος και υποψήφιος Βουλευτής  και η κ.   Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, ο κ. Νικόλαος Χαυτούρας υποψήφιος Βουλευτής και η κ. Παρασκευή Τσεκούρα υποψήφια Βουλευτής.

Οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν το φλουρί ήταν ο Βουλευτής κ. Χρήστος Μπουκώρος και ο μικρούλης Ασήμος.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί την εκπαιδευτικό του Δημοσίου Ι.Ε.Κ κ. Ευσταθία Σκούρα και τις μαθήτριες για την υπέροχη πίτα και τα γλυκίσματα που παρασκεύασαν με πολύ μεράκι και αγάπη για τα μέλη και φίλους του Συλλόγου.

Τέλος, η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία την εκδήλωση και υπόσχονται ότι οι δράσεις του Συλλόγου θα συνεχιστούν είτε προς όφελος των τρίτεκνων οικογενειών είτε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Προηγούμενο άρθροΠαπαστράτος: Επενδύσεις άνω των 700 εκατ. ευρώ
Επόμενο άρθροΑπεργούν τα Εργαστήρια Φυσικοθεραπείας και στη Μαγνησία