Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022, 14:48

Στο Νο2 του ταμπλό, αγωνιζόμενος με Wild Card, την οποία αιτήθηκε αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από τον Νικ Κύργιο στο Χάλε, τοποθετήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο 250άρι τουρνουά της Μαγιόρκα.

Μετά τη διενέργεια της κλήρωσης του «Mallorca Championships», ο Έλληνας τενίστας έμαθε πως θα περάσει bye τον 1ο γύρο και θα ανοίξει τις υποχρεώσεις του την ερχόμενη εβδομάδα στη φάση των “ 16”, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ίλια Ιβάσκα (Νο42) και Έμιλ Ρουσουβόρι (Νο56).  

Μετρώντας αντίστροφα για τη συμμετοχή του στο Wimbledon που αρχίζει στις 27 Ιουνίου, ο Τσιτσιπάς, θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με νίκη στις Βαλεαρίδες νήσους, ώστε να προκριθεί στα προημιτελικά, όπου το πιο πιθανό είναι να βρει αντίπαλο τον Ολλανδό, Νο6 του ταμπλό, Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ.

Αν φτάσει στα ημιτελικά, ο Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με τον Νο3 του ταμπλό, αλλά χωρίς νίκη ακόμη στο γρασίδι φέτος, Ντένις Σαποβάλοφ. Στο πάνω μέρος του ταμπλό, δεσπόζει το όνομα του Νο1 τενίστα στον κόσμο και υπερασπιστή του τίτλου, Ντανίλ Μεντβέντεφ, που θα κάνει πρεμιέρα στον 2ο γύρο, απέναντι σε έναν εκ των Άσλαν Καράτσεφ και Ζαούμ Μουνάρ.

Ο Ρώσος συναντιέται με τον Νικ Κύργιο, αφού πρώτα βρει στον δρόμο του τους Λάσλο Τζέρε και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022, 14:48

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗράκλειο: Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε και τραυμάτισε 8χρονο παιδί
Επόμενο άρθροΓέρακας: Βίντεο ντοκουμέντο με το λευκό βαν λίγο μετά την εκτέλεση του πρατηριούχου