Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, 14:05

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (25/1), με λιγότερα προβλήματα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (26/1, 19:30) ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας μπήκε στο 100% του προγράμματος μετά το πρόγραμμα αποφόρτισης που ακολούθησε την Τρίτη (24/1) και υπολογίζεται κανονικά για το κέντρο της «πράσινης» άμυνας, λύνοντας τα χέρια του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τον τιμωρημένο Σένκεφελντ και τον τραυματία Μάγκνουσον (ακολούθησε ατομικό και σήμερα).

Από εκεί και πέρα για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του «τριφυλλιού» κι ο νεοαποκτηθέντας Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, ο οποίος θα είναι σε θέση να βοηθήσει σε πρώτη φάση ως έξτρα επιλογή από τον πάγκο. Το προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης (25/1) περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς και Κυριόπουλος.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, 14:11

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιεκδικεί το Όσκαρ καλύτερης φωτογραφίας για… 16η φορά
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Ανάπτυξη της Κρήτης με σύγχρονο αεροδρόμιο και αυτοκινητόδρομο