Τα προεδρεία, του Συλλόγου Εμπόρων Οπωρολαχανικών Ηρακλείου και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, συνάντησε προχθές ο δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός στο πλαίσιο των επαφών που έχει με φορείς της πόλης, ενόψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Αρχικά ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τον πρόεδρο των Εμπόρων – Οπωροπωλών κ. Μιχάλη Κονσολάκη και τον γενικό γραμματέα κ. Γιώργο Περάκη.
Συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της Κεντρικής Λαχαναγοράς, καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ο Δήμαρχος τόνισε στους εκπροσώπους των εμπόρων ότι εκεί που είναι εφικτό, θα προχωρήσουν οι απαιτούμενες λύσεις το συντομότερο δυνατόν.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απόλλωνα Φιλιππή και την αντιπρόεδρο κ. Αγγέλα Σμυρνάκη.Στην συζήτηση μεταξύ άλλων τέθηκε επί τάπητος το θέμα της συμφωνίας για την παραχώρησης της Χερσαίας Ζώνης στον Δήμο Ηρακλείου. Συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια για να επισπευστούν οι διαδικασίες που εκκρεμούν, ώστε η παραχώρηση να ολοκληρωθεί.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕΡΤ3 – Οι τελευταίες γοργόνες – Ντοκιμαντέρ (trailer)
Επόμενο άρθροΟμιλία του Αλ. Τσίπρα στην κοινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία με τους Οικολόγους Πράσινους