Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 21:52

Η σημερινή (30/9) επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης επεφύλασσε αρκετά «θέματα» για το προπονητικό επιτελείο του «τριφυλλιού».

Πρώτα απ’ όλα ο Αντονίτο Ρεγάλ, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», εμφάνισε συμπτωματολογία λοίμωξης στο αναπνευστικό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός προπονητικού κέντρου, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. 

Ο Ισπανός μπακ έμεινε στο ξενοδοχείο που του έχει κλείσει απ’ την πρώτη ημέρα παρουσίας του στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός (δεν έχει προλάβει να μετακομίσει ακόμη σε σπίτι), ενώ έχει ήδη δύο αρνητικά τεστ ανίχνευσης COVID-19.

Οι «πράσινοι» θα περιμένουν τα αποτελέσματα των νέων τεστ που θα κάνει την Πέμπτη (1/10), προκειμένου να δουν αν έχει προσβληθεί από κορονοϊό ή αν είναι άλλου τύπου ίωση.

Από εκεί και πέρα, δεν προπονήθηκαν οι Γιασίν Αγιούμπ και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο πρώτος αισθάνθηκε μία ενόχληση στον προσαγωγό κι απόψε (30/9) θα υποβληθεί σε μαγνητική στο «Υγεία» για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ ο Αλεξανδρόπουλος έμεινε εκτός λόγω προβλήματος στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ στην προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην ΑΕΛ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με πάσες και τελειώματα, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Βιγιαφάνιες κι ασκήσεις στο γυμναστήριο ο Χατζηθεοδωρίδης.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020, 21:57

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη σε υπουργούς (video)
Επόμενο άρθροΑρκουμανέας: Είχαμε ελέγξει το γηροκομείο στον Άγ. Παντελεήμονα – Πρέπει να δούμε τι συνέβη