Η Σίσσυ Χρηστίδου θεωρείται μια επιτυχημένη «καναλάρχισσα» καθώς το κανάλι που έχει δημιουργήσει στο YouTube μετράει 254.000 ακόλουθους.

Η παρουσιάστρια κάθε εβδομάδα ανεβάζει και από ένα βίντεο. Αυτή τη φορά όμως η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει ένα βίντεο που είχε να κάνει δυο ολόκληρα χρόνια, δηλαδή να απαντήσει σε ερωτήσεις των θαυμαστών της.

Αρκετοί από τους διαδικτυακούς της φίλους της ζήτησαν να μιλήσει για τον πρώην σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη και το διαζύγιο τους.

Αν και αρχικά ένιωσε αμηχανία, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε ξεκάθαρα. Στην αρχή διευκρίνισε ότι δεν θα αποκαλύψει τον ακριβή λόγο του χωρισμού, καθώς είναι κάτι πολύ προσωπικό που αφορά μόνο εκείνους.

«Αυτές είναι πολύ προσωπικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα που δεν θα σας βοηθήσουν σε κάτι. Θέλω να σας πω ότι όντως ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε επειδή έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν που δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή τη μορφή και τώρα υπάρχει κάτω από μία άλλη μορφή» είπε και πρόσθεσε: «Η οικογένειά μας παραμένει. Αυτό που θα θελα να διευκρινίσω είναι ότι όχι, δεν είμαστε ξανά μαζί ούτε θα είμαστε ξανά μαζί. Απλά προσπαθούμε όσο μπορούμε, γιατί δεν είναι πάντα εύκολο. Ό,τι βλέπετε σε φωτογραφίες παπαράτσι έχει να κάνει με τη πολύ σημαντική προσπάθεια να διατηρήσουμε την οικογένειά μας κάτω από μία νέα δομή και τη σχέση μας όσο καλύτερη γίνεται μεταξύ μας επειδή έχουμε αυτά τα δύο παιδιά».«Αυτό δε είναι πάντα εύκολο και κρύβει μέσα πολύ σημαντικές μάχες» κατέληξε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροWall Street: Ιδανικό κλείσιμο της εβδομάδας
Επόμενο άρθροΤον σεβασμό στην Τούνη που βρήκε το κουράγιο να μιλήσει