Ο ένας μετά τον άλλον διάσημο σε όλο τον κόσμο, μέσα από τα social media παροτρύνει τον κόσμο να μείνει στο σπίτι εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Μάθιου Μακόναχι να στείλει το δικό του μήνυμα και να εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι αυτό διάστημα ο κόσμος να παραμείνει στο σπίτι.

Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε ο διάσημος ηθοποιός στο Instagram, εξηγεί μεταξύ άλλων, πως η παραμονή, το «Μένουμε Σπίτι» δεν είναι οπισθοχώρηση, αλλά το πιο δυνατό όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό, που δεν είναι άλλος από τον covid-19.

Στο επίμαχο βίντεο, ο Μακόναχι θέλησε να δείξει και τη μεγάλη αντίθεση αυτών των ημερών. Από τη μία δείχνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζεται καθημερινά και αφιερώνεται στο να βοηθά τις ανθρώπινες ζωές και από την άλλη την καθημερινότητα όλων εμάς μέσα στο σπίτι.

«Είμαστε σε πόλεμο με έναν ιό και το σύστημα υγείας με τους εργαζομένους στα νοσοκομεία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, πολεμώντας την εξάπλωσή του κάθε ημέρα. Ας πάρουμε μέρος σε αυτή τη μάχη, μένοντας σπίτι. Με το να μένουμε σπίτι, δεν οπισθοχωρούμε. Αντίθετα, η παραμονή μας στο σπίτι είναι το πιο γενναίο και επιθετικό όπλο που έχουμε ενάντια στον εχθρό. Γιατί όταν μένουμε σπίτι, εξασφαλίζουμε ότι τα νοσοκομεία δεν θα γεμίσουν, δίνοντας χρόνο στο επιστημονικό προσωπικό να ανακαλύψει το εμβόλιο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο διάσημος ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

war with a virus #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) στις



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιαψεύδει η ΑΓΕΤ ότι θα δέσει στο λιμάνι της, πλοίο από την Ιταλία
Επόμενο άρθροΕρευνήτρια του MIT λέει ότι τα σταγονίδια που μεταφέρουν τον κορωνοϊό μπορεί να φτάσουν τα 8 μέτρα