Μοιράσου το άρθρο:

Το έργο της αποκατάστασης των ζημιών που υπέστη το οδικό δίκτυο του Δήμου Λέσβου, λόγω της θεομηνίας στις 28 & 29 Νοεμβρίου 2016, προϋπολογισμού 999.000, 00 Ευρώ (με ΦΠΑ), δημοπρατείται στις 15 Ιουλίου 2019.

Συγκεκριμένα, θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις υφιστάμενων δημοτικών οδών, των οποίων το οδόστρωμα δεν είναι σε καλή κατάσταση, με ρηγματώσεις, λακκούβες και διάφορα άλλα προβλήματα, τσιμεντοστρώσεις και τοποθέτηση σταμπωτού δαπέδου σε διάφορους οικισμούς της Λέσβου και τσιμεντοστρώσεις σε υφιστάμενη αγροτική οδοποιία, καθώς και κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης. Να θυμίσουμε οτι από την θεομηνία το Νοέμβριο του 2016 σοβαρές ζημιές είχαν προκληθεί στο οδικό δίκτυο και στις υποδομές στο Λεκανοπέδιο Καλλονής, στη Δυτική Λέσβο κυρίως σε Μεσότοπο και Αγρα αλλά και σε Θερμή Μυστεγνά μέχρι Μανταμάδο.

Τόσο ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Κατσαρός, τόνισαν ότι πρόκειται για άκρως απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης ζημιών που προκλήθηκαν σε μια από τις πολλές – δυστυχώς – θεομηνίες και έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν με σφοδρότητα τον τόπο μας κατά τη διάρκεια της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Είναι πολύ σημαντικές εργασίες, παρεμβάσεις ουσίας που ενισχύουν τις υποδομές, διευκολύνουν σημαντικά την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και θωρακίζουν από μελλοντικά φαινόμενα.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠερισσότερα από 1,4 εκατ. χάπια Captagon βρέθηκαν σε κοντέινερ στον Πειραιά
Επόμενο άρθροΣτο συνήγορο του πολίτη η Ένωση Ξενοδόχων Λέσβου για τις διορθώσεις του κτηματολογίου