Στο θεατρόφιλο κοινό της Ορεστιάδας, είναι έτοιμα τα παιδιά των παιδικών θεατρικών εργαστηρίων και των εφηβικών ομάδων του Θεατρικού Εργαστηρίου «Διόνυσος» , να παρουσιάσουν τα έργα γνωστών θεατρικών συγγραφέων, με αφορμή το κλείσομο της φετινής θεατρικής σεζόν.

«Περισσότερα από εκατό παιδιά κάθε ηλικίας συμμετείχαν και φέτος στο πρόγραμμα των θεατρικών εργαστηρίων (τμήματα θεατρικής παιδείας) και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους θα παρουσιαστεί σε ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων» σημειώνει ο «Διόνυσος».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 14/6 στις 7:30 μ.μ. θα παρουσιαστούν επί σκηνής τα έργα:
«Το Ασχημόπαπο» του Χ.Κ. Άντερσεν και «Η εκδίκηση των ζώων» της Ελ. Αντωνάκου, από παιδιά δημοτικών σχολείων.

Τρίτη 18/6, την ίδια ώρα θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους τα μικρότερα παιδιά, προσχολικής και νηπιακής ηλικίας με τα έργα «Ζήτω τα Φρουτάκια» (αυτοσχεδιαστικό) και «Ντενεκεδούπολη» της Ευγενίας Φακίνου, καθώς και τα παιδιά τελευταίων τάξεων δημοτικού με το έργο «Ο λογοκριτής της γειτονιάς μας» της Λείας Χατζοπούλου-Καραβία.

Σάββατο 22/6 στις 8:30 μ.μ., σε μία σύμπραξη των δύο Εφηβικών Θεατρικών Ομάδων, παιδιών γυμνασίου και λυκείου, παρουσιάζονται οι «Σκουπιδοϊστορίες» βασισμένες στο έργο «Σκουπίδια» του Γ. Ξανθούλη.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στο θέατρο «Διόνυσοσ» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ διαδικασία για την ανάδειξη του διαδόχου της Μέι
Επόμενο άρθροΠάτρα: Σε συλλήψεις για οπαδική βία προχώρησε η αστυνομία