Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε χρειαζόμαστε όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, τονίζει στο μήνυμά του για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, επισημαίνει ότι η σημερινή γιορτή «βρίσκει τον Ελληνισμό να παλεύει σε τόσα μέτωπα, αλλά θα αντέξουμε».

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της».

«Στις σκοτεινές μέρες που περνάμε, με την υγειονομική και την οικονομική κρίση, αλλά και με τις τουρκικές προκλήσεις σε βάρος της πατρίδας μας, χρειαζόμαστε όλες και όλοι το κουράγιο, την ελπίδα, το φως, που η πίστη καθενός, αλλά και ο σεβασμός στην πίστη καθενός, στις παραδόσεις και στη λαϊκή ψυχή, μπορούν να προσφέρουν», σημειώνει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Χρόνια πολλά στις απανταχού Ελληνίδες, χρόνια πολλά στους απανταχού Έλληνες!», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μήνυμά της, η Φώφη Γεννηματά, αναφέρει:

«Μακρινή μητέρα, ρόδο μου αμάραντο… γράφει ο ποιητής.

Παναγία, μάνα, Ελλάδα. Η σημερινή γιορτή βρίσκει τον Ελληνισμό να παλεύει σε τόσα μέτωπα, αλλά θα αντέξουμε. Η μητρική αγκαλιά δίνει δύναμη, ελπίδα, αισιοδοξία. Εμψυχώνει και γαληνεύει.

Αυτές τις ώρες η σκέψη μας είναι στους άνδρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων, στους ανθρώπους του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σε όλους εκείνους που δοκιμάζονται σκληρά και στους νέους που αγωνιούν για το αυτονόητο, να ζήσουν ελεύθερα και καλύτερα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χρόνια πολλά».

«Δεκαπέντε Αυγούστου γιορτάζει η Παναγιά μας. Γιορτάζει η μητέρα μας, γιορτάζει όλη η Ελλάδα. Η Ελληνική Λύση, σας εύχεται χρόνια πολλά. Η Ελληνική Λύση είναι εδώ για να σας θυμίζει, ότι σαν σήμερα όπως και το Πάσχα, η ΝΔ έκλεισε τις εκκλησιές μας, έκλεισε τα μεγάφωνα, έκλεισε την φωνή των Ελλήνων», λέει στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος και καταλήγει:

«Η πλατυτέρα των ουρανών, η δικιά μας οδηγήτρια και η μητέρα όλων μας, τα βλέπει όλα αυτά. Μας φυλάει υπό την σκέπη της. να θυμάστε ένα πράγμα. Ελλάς και ορθοδοξία, πηγαίνουν μαζί. Η οδηγήτριά μας θα μας οδηγήσει».

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤηλεδιάσκεψη την Τρίτη στη Super League
Επόμενο άρθροΠοτσετίνο και Τσάβι οι επικρατέστεροι για τη θέση του προπονητή στην Μπαρτσελόνα!