Ένα σημαντικό ανάχωμα της πολιτείας απέναντι στο διεθνές κύμα ακρίβειας, ιδιαιτέρως στα τρόφιμα, χαρακτήρισε ο Κυριακός Μητσοτάκης το Market Pass, μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών. Όπως ανέφερε, το Market Pass θα καλύπτει το 10% ‘όλων των βασικών μηνιαίων εξόδων κάθε ελληνικής οικογένειας για το επόμενο εξάμηνο. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο […]

Ένα σημαντικό ανάχωμα της πολιτείας απέναντι στο διεθνές κύμα ακρίβειας, ιδιαιτέρως στα τρόφιμα, χαρακτήρισε ο Κυριακός Μητσοτάκης το Market Pass, μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως ανέφερε, το Market Pass θα καλύπτει το 10% ‘όλων των βασικών μηνιαίων εξόδων κάθε ελληνικής οικογένειας για το επόμενο εξάμηνο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο παράδειγμα μιας 4μελους οικογένειας, που πληροί της προυποθεσεις, και κανει μηνιαιες αγορες 520 ευρω και άρα θα λαμβανει 52 ευρω μηνιαια ενισχυση.

«Όσοι δεν θελουν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη κάρτα θα εισπράτουν το 80% του ποσού της επιδότησης στον λογαριασμό τους» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτην Πορταριά τον Μάρτιο το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδιατρικής και Εφηβικής Ιατρικής
Επόμενο άρθροΕκδήλωση με θέμα «Παιδεία και Σοσιαλδημοκρατία» σήμερα στον Βόλο