«Όπως έχω πει πολλές φορές θα έχουμε εκλογές κάποια στιγμή την άνοιξη» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός

Όλα ανοιχτά για εκλογές στις 9 Απριλίου άφησε εκ νέου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Λάρισα όπου βρίσκεται.

Ο πρωθυπουργός στη διάρκεια συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ζυγός Τρίκαλα αναφέρθηκε στην επίσκεψή του στην περιοχή.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν περίμενα τις εκλογές για να έρθω στην περιοχή. «Το ξέρετε καλά ότι έχω έρθει στην περιοχή σας πολλές φορές» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι τώρα είναι μία ευκαιρία να παρουσιάσουμε συγκεντρωτικά το έργο το οποίο έχουμε κάνει.

«Ο αγώνας συνεχίζεται ακάθεκτος. Όπως έχω πει πολλές φορές θα έχουμε εκλογές κάποια στιγμή την άνοιξη, οπότε ουσιαστικά έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Ήμουν συνεπής στη δέσμευσή μου ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία και αυτό κάναμε, αλλά καθώς πλησιάζουμε πια προς τις εκλογές είναι μία ευκαιρία και πάλι να γυρίσω ολόκληρη την Ελλάδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το «κάποια στιγμή» είναι το 9 Απριλίου, ρώτησε ο δημοσιογράφος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά:

«Αυτό δεν μπορώ να σας το πω ακόμα, καθώς το Σύνταγμα έχει πολύ ρητές διατάξεις για τον τρόπο με τον οποίο προκηρύσσονται οι εκλογές, έστω κι αν αυτές είναι πρόωρες κατά δύο ή τρεις μήνες. Οπότε θα τα μάθετε αυτά στην ώρα τους. Έχω πει όμως ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡούλα Πισπιρίγκου: Με το βλέμμα στο Μάνο Δασκαλάκη μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου [εικόνες]
Επόμενο άρθροΣτον Βόλο σήμερα ο Γιάννης Πλακιωτάκης