Το μήνυμα του προέδρου της ΝΔ με αφορμή τη μαύρη επέτειο από την κατάλυση της δημοκρατίας

 

Την ανάγκη να θωρακιστεί η Δημοκρατία από τις σύγχρονες απειλές, επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη μαύρη επέτειο από την κατάλυση της δημοκρατίας πριν από 52 χρόνια, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

Σε ανάρτηση του στο facebook υπογραμμίζει πως «σήμερα η Ελλάδα κοιτάζει μπροστά. Χρέος μας είναι να θωρακίσουμε τη Δημοκρατία μας απέναντι στις σύγχρονες απειλές. Τον ακραίο διχαστικό λόγο. Τον δημαγωγικό λαϊκισμό. Τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και τους θεσμούς. Την διαπλοκή, σε κάθε της μορφή. Και με το βλέμμα μπροστά να χτίσουμε την φωτεινή Ελλάδα της ελευθερίας και της προόδου. Έτσι θα τιμήσουμε τη Δημοκρατία. Γιατί αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα».

 

Ο πρόεδρος της ΝΔ δηλώνει πως «η σκέψη όλων μας σήμερα γυρίζει 52 χρόνια πίσω, στις ταραγμένες στιγμές της νεότερης ιστορίας μας. Την κατάλυση της ίδιας της Δημοκρατίας μας από το χουντικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, αλλά και την εθνική τραγωδία της Κύπρου. Τιμούμε όσους φυλακίστηκαν και βασανίστηκαν από το δικτατορικό καθεστώς, αλλά και όσους είχαν το σθένος και τη γενναιότητα να αντισταθούν».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτους 156 οι νεκροί στη Σρι Λάνκα
Επόμενο άρθροΓιούνκερ και Μέι καταδίκασαν τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα