Για ακόμη μία φορά, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν πρόωρες εκλογές, αλλά ούτε και ανασχηματισμός.

Μιλώντας με δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα».

«Δεν σας τα έλεγα ότι δεν θα κάνω εκλογές; Δεν με ακούγατε» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ενεργειακή κρίση, λέγοντας ότι «για να υπάρχει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής πρέπει να υπάρχει και πραγματικό αντικείμενο. Κάνουμε πολλές κινήσεις σε επίπεδο ΕΕ για το 15% (φυσικό αέριο)».

Ο πρωθυπουργός ανέφερε, επίσης, ότι ο μόνος που είχε διάθεση για κουβέντα ήταν ο κ. Κουτσούμπας, με τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ να απαντά ότι «εγώ στόμα έχω και μιλιά δεν έχω».

Η περιπέτεια του Αλ. Τσίπρα με τον κοροναϊό και το ταξίδι Ανδρουλάκη

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ρωτήθηκε από την πλευρά του για το πώς πέρασε τον κοροναϊό.

Ο ίδιος απάντησε πως ανάρρωσε και γρήγορα ήταν και ασυμπτωματικός.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε στους δημοσιογράφους πως τον Δεκαπενταύγουστο θα μεταβεί στο Μόντρεαλ του Καναδά για συναντήσεις με την ομογένεια.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕνεργοποιήθηκε η υπηρεσία Copernicus για τη χαρτογράφηση της περιοχής Βατερά ΛέσβουΦωτιά:
Επόμενο άρθροΕνεργοποιήθηκε η υπηρεσία Copernicus για τη χαρτογράφηση της περιοχής Βατερά Λέσβου