Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag, σε συνεργασία με την Φωτογραφική ομάδα fplus και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μικρές Στιγμές». Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον Ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά (Γεωργιάδου 53, Λάρισα) και θα διαρκέσει, από την Πέμπτη 27 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2019.

Στην έκθεση παρουσιάζουν δουλειά τους οι συμμετέχοντες των δύο σεμιναρίων φωτογραφίας για αρχάριους με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» και του δωρεάν φωτογραφικού σεμιναρίου για παιδιά και εφήβους διάρκειας 8 μηνών με θέμα «Εισαγωγή στη Φωτογραφία» που διοργανώθηκε την περίοδο 2018-2019 από το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και με τη συνεργασία της Φωτογραφικής ομάδας fplus και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.
Στην έκθεση συμμετέχουν: Δημήτρης Ανδρεούδης, Γιάννης Αντωνιάδης,
Ελένη Νικόλ Αρμπένη, Μυρτώ Βλιώρα, Κλάρα – Διονυσία Γάτου, Αθηνά Γεωργακάκη, Γιάννης Γιαμούζης, Γιώργος Κόγιος, Δημήτρης Κουτσιούκης
Κώστας Μαλούσης, Βασιλική Μαμάη, Σοφία Νταραλή, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Βασιλιάννα Πατσίκα, Ευγενία Τζήκα και Ευαγγελία Τσιάννη. Επιμέλεια έκθεσης: Ανδρέας Κατσάκος
Διάρκεια: 27 Ιουνίου – 05 Ιουλίου 2019. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 19:00-21:30

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ σε ΟΑΕΔ και ΕΦΚΑ
Επόμενο άρθροΣυνάντηση για την δημιουργία Film Office στην Κρήτη