Μικτά πρόσημα καταγράφουν μέχρι αυτή την ώρα οι δείκτες στη Wall Street στον απόηχο των αποφάσεων της Fed και εν μέσω ενός νέου μπαράζ εταιρικών αποτελεσμάτων και μάκρο.

 

Ειδικότερα, ο Dow Jones σημειώνει απώλειες 0,58% στις 24.870,15 μονάδες, ο S&P 500 χάνει 0,02% στις 2.680,62 μονάδες ενώ ο Nasdaq ενισχύεται κατά 0,61% στις 7. 226,91 μονάδες.

 

Στο ταμπλό ο τίτλος της Facebook Inc. ξεχωρίζει καθώς σημειώνει άνοδο 10% μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι τα κέρδη της κατέγραψαν ρεκόρ το τελευταίο τρίμηνο.

 

Άλμα άνω του 9% σημειώνουν εξάλλου οι μετοχές της General Electric μετά τα τελευταία αποτελέσματα τριμήνου, ενώ στο αντίποδα η PayPal Holdings Inc. χάνει σχεδόν 4% μετά το επιφυλακτικό outlook για το τελευταίο τρίμηνο.

 

Πτώση σημειώνουν οι μετοχές της Microsoft και της DowDuPont μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους.

 

Συγκεκριμένα, η Μicrosoft ανακοίνωσε κέρδη 8,42 δισ. δολαρίων ή 1,08 δολ. ανά μετοχή, έναντι ζημίας 6,3 δισ. ή 0,82 δολαρίων ανά μετοχή το αντίστοιχο τρίμηνο του περασμένου έτους. Τα προσαρμοσμένα κέρδη διαμορφώθηκαν στο 1,10 δολ. ανά μετοχή.Τα έσοδα τριμήνου αυξήθηκαν στα 32,47 δισ. έναντι 28,92 δισ. το αντίστοιχο τρίμηνο του περασμένου έτους.

 

Στα ίδια επίπεδα παρέμειναν οι πωλήσεις της DowDuPont το τελευταίο τρίμηνο λόγω χαμηλότερης ζήτησης αλλά και πτώσης των τιμών του πετρελαίου. Η εταιρεία ανακοίνωσε συγκεκριμένα ότι οι πωλήσεις της στο τέταρτο τρίμηνο διαμορφώθηκαν 20,1 δισ. δολ., ενώ οι αναλυτές ανέμεναν έσοδα 20,93 δισ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΜακεδόνας και με τη βούλα δηλώνει ο Ζάεφ
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης μαθητών στην Αθήνα