Σάββατο 15/06/2019, στις 20:00 
«Μιλάμε ελεύθερα με την Κάρμεν Ρουγγέρη»

Eπεισόδιο 25: Κάρμεν Ρουγγέρη – Ηθοποιός

Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι φιλοξενούμενη του Χάρη Αρβανιτίδη στην εκπομπή «Μιλάμε Ελεύθερα» της ΕΡΤ3, το Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019, στις 20:00.
Η ηθοποιός μιλά για την καλλιτεχνική πορεία της, από τα νεανικά χρόνια που σπούδαζε τραγούδι στο Ελληνικό Ωδείο και Όπερα στην Περούτζια. Εξηγεί γιατί αποφάσισε να στραφεί στο Θέατρο, περνώντας το κατώφλι της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης. Αποκαλύπτει πώς η μοίρα καθόρισε τη ζωή της, από μία αλληλουχία γεγονότων που την οδηγούσαν, όπως λέει, σε ευνοϊκές επιλογές και θετικά αποτελέσματα. Θυμάται πώς «παρά τρίχα» δεν έγινε αεροσυνοδός και πώς το ταλέντο της στη ζωγραφική και το σχέδιο την έσωσε βιοποριστικά, τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής πορείας της.

Μιλά για τις θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές της που έγραψαν ιστορία, όπως: «Ο Μεθοριακός Σταθμός», «Δέκα μικροί Μήτσοι», «Δέκα λεπτά κήρυγμα», «Η ώρα η καλή», «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», κ.ά. Εξηγεί πώς επεξεργάζεται έναν ρόλο που υποδύεται και τί προσέχει περισσότερο στην εκτέλεση και απόδοσή του. Αναφέρεται στη μεγάλη αγάπη της το παιδικό θέατρο και τους λόγους που την οδήγησαν να αφιερώσει πάνω από δύο δεκαετίες στις παιδικές θεατρικές παραγωγές αλλά και τη συγγραφή 25 παιδικών βιβλίων. Μιλά, επίσης, για την οικογένειά της και τον σύζυγό της, τον βαρύτονο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ανδρέα Κουλουμπή, αποκαλύπτοντας πώς τον ερωτεύτηκε πριν τον γνωρίσει. Μοιράζεται τα σχέδια και τα όνειρά της για το μέλλον και δεν παραλείπει να δώσει συμβουλές στη νέα γενιά.

Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Ηλίας Γεωργακόπουλος
Επιμέλεια: Χάρης Αρβανιτίδης
Διεύθυνση Παραγωγής: Αργύρης Δούμπλατζης
Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης
https://webtv.ert.gr/shows/milame-elefthera/

 Δείτε το trailer 

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕΡΤ3 – ΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΦΙΣΕΡ
Επόμενο άρθρο“ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ”: Μια κόρη Τρικεριώτισσα (trailer)