Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα δήλωσε πως πάσχει από ελαφριάς μορφής κατάθλιψης. Η καραντίνα, οι μάχες για την φυλετική δικαιοσύνη στη χώρα και η «υποκριτική» στάση της τωρινής κυβέρνησης οδήγησαν την Μ. Ομπάμα σε βραδινή ανησυχία και σε μια συνεχή αίσθηση βάρους.

Η σύζυγος του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα έκανε τις δηλώσεις αυτές στο τελευταίο κατά σειρά επεισόδιο των podcast της, που προβλήθηκε στην ψηφιακή πλατφόρμα Spotify.

«Ξυπνάω μέσα στη νύχτα, διότι κάτι με ανησυχεί ή γιατί αισθάνομαι ένα βάρος…προσπάθησα να κάνω αθλήματα, όμως υπήρξαν περίοδοι κατά τη διάρκεια αυτής της καραντίνας που απλά δεν είχα την ψυχική δύναμη».

Σύμφωνα με την Μισέλ Ομπάμα, όπως όλος ο κόσμος έτσι και αυτή έχει σκαμπανεβάσματα στα συναισθήματά της και υπάρχουν στιγμές που δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της.

«Δεν είναι μια εποχή κατά την οποία ανθίζουμε πνευματικά», συμπλήρωσε. «Γνωρίζω ότι περνάω μια μορφή ελαφράς κατάθλιψης. Όχι μονάχα λόγω της καραντίνας, αλλά επίσης λόγω των φυλετικών μαχών. Και το να βλέπει κανείς αυτή την κυβέρνηση, την υποκρισία της, μέρα με την ημέρα, είναι αποκαρδιωτικό…είναι εξαντλητικό να ξυπνάς και να βλέπεις μια ακόμη νέα ιστορία για έναν μαύρο… που δέχθηκε απάνθρωπη συμπεριφορά, τραυματίστηκε ή κατηγορήθηκε εσφαλμένα από κάποιον».

Οι ΗΠΑ υπήρξαν τους τελευταίους μήνες πεδίο πρωτόγνωρων αντιρατσιστικών διαδηλώσεων, τις οποίες προκάλεσε ο θάνατος του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στα τέλη Μαΐου από έναν λευκό αστυνομικό.

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈχει κάνει σεξ σε τσουλήθρα ενώ οι ερωτικοί της σύντροφοι είναι 15 μετρημένοι
Επόμενο άρθροΣυγκλονίζει η περιγραφή της για την περίοδο που νόσησε από κορονοϊό