Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 Night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μίλησε για πολλά. Μεταξύ αυτών για το γεγονός ότι πολλοί την χαρακτηρίζουν ως το «κορίτσι του Σάκη Τανιμανίδη», αλλά και για την πρόσφατη περιπέτεια της με τον κορονοϊό και την έκταση που πήρε.

Για το πρώτο σκέλος, όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε πώς αισθάνεται που πολλοί την χαρακτηρίζουν ως «το κορίτσι του Σάκη», η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Δεν θέλω να το αποτινάξω γιατί το τιμώ και μου αρέσει. Αλλά στην πορεία των χρόνων που είσαι προβεβλημένος περνάς από διάφορες φάσεις που αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα. Στην πορεία των χρόνων κατάλαβα ότι στη ζωή πρέπει να κάνεις αυτό που αγαπάς και να μην σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, αλλά είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος».

Για την πρόσφατη εμπειρία με τον κορονοϊό και όσα γράφτηκαν, είπε: «Ήμουν άρρωστη. Αφού τα σκέφτονταν έτσι, θα είναι απλά κολλημένοι και θα λένε τα ίδια πάντα. Για μένα θα ήταν εύκολο να μην πω ότι είχα κορονοϊό. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο. Τώρα πλέον όποιος με βλέπει θέλει να με αγκαλιάσει γιατί δεν φοβούνται μην κολλήσουν, αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε…. Δεν απαντάω σε όσα γράφουν για εμένα. Στο θέμα του κορονοϊού γράφανε τρελά πράγματα. Είχαμε πει πως είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας παλιές και έγραψαν ότι πάμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση…».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤέλος από την Ξάνθη ο Ντίρεσταμ
Επόμενο άρθροΓιατί γερνούν οι αρτηρίες; Μελέτη διερευνά τη σύνδεση με τα βακτήρια