«Ευτυχισμένος» δηλώνει ο δημοφιλής ηθοποιός, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, που δεν άρχισε την καριέρα του ως παιδί αλλά μεγάλωσε αρκετά για να ακολουθήσει το επάγγελμα, για το οποίο τον ενέπνευσαν οι γονείς του.

Ο Μπένεντικ Κάμπερμπατς, πρωταγωνιστής της νέας ταινίας «The Power of the Dog», τόνισε σε συνέντευξή του ότι θέλησε να γίνει ηθοποιός αφού παρακολούθησε παραστάσεις της μητέρας του, επίσης ηθοποιού, Γουάντα Βένθομ, όμως οι ίδιοι οι γονείς του τον αποθάρρυναν και του είπαν πως έκανε «γελοία επιλογή επαγγέλματος».

«Με συνεπήρε πολύ νωρίς όταν είδα τη μητέρα μου να ερμηνεύει ρόλους» είπε ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σε συνέντευξή του στο wmagazine και συμπλήρωσε πως «δεν ήμουν παιδί ηθοποιός, είμαι ευτυχισμένος για αυτό. Δεν έχω κάτι ενάντια σε ανθρώπους, όπως τα άξια μέλη του καστ μου, αλλά είμαι χαρούμενος που είχα την εμπειρία αυτή».

Μιλώντας για την αντίδραση των γονέων του για την επιλογή του, ανέφερε ότι «οι γονείς μου με αποθάρρυναν, φυσικά και το έκαναν. Ήταν αρκετά μεγάλοι όταν μου είπαν ότι ήταν μια γελοία επιλογή επαγγέλματος».

Περιγράφοντας τη στιγμή που τους αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του, μίλησε και για αυτά που του είπε ο πατέρας του εκείνη τη στιγμή: «Ήμασταν σε ένα πάρκινγκ, πρέπει να ήμουν 20 ετών. Ήμουν στο πανεπιστήμιο. Υποδυόμουν τον Αντόνιο Σαλιέρι στο Amadeus, και βγήκα και τους καληνύχτισα, και ο μπαμπάς με έπιασε από τον ώμο και είπε: “Κοίτα, είσαι καλύτερος σε αυτό τώρα από ό,τι ήμουν ποτέ ή θα είμαι ποτέ”. Το απολαμβάνω πραγματικά, και αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι ενθουσιασμένος που τους το δείχνω και το μοιράζομαι μαζί τους» τόνισε.

Ο πατέρας του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τίμοθι Κάρλτον, είχε μία ξεχωριστή καριέρα στο θέατρο και στην τηλεόραση, όπως και η μητέρα του. Ο ίδιος έγινε γνωστός από τους ρόλους του, μεταξύ άλλων, ως Σέρλοκ Χολμς και Ντόκτορ Στρέιντζ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς: «Δεν ήμουν παιδί ηθοποιός και είμαι ευτυχισμένος για αυτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓεωργιάδης – Η κυβέρνηση θα ανακοινώσει συγκεκριμένα πακέτα μέτρων για την ακρίβεια τις επόμενες ημέρες
Επόμενο άρθροΑγρίνιο – Πέθανε από κοροναϊό 41χρονος ιερέας, πατέρας δύο παιδιών