Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μίλησε σήμερα το πρωί, στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ για την απόφασή του να «κλείσει» η παραλία του Βόλου, από τη Δευτέρα, 6 Απριλίου μέχρι και τις 30 του ίδιου μήνα, καθώς μερικοί πολίτες δεν συμμορφώνονται με τις απαγορεύσεις της κυκλοφορίας στα πλαίσια των μέτρων προστασίας για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

«Υπάρχουν πολίτες ακόμα που δεν έχουν πάρει στα σοβαρά το θέμα των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού», ανέφερε ο κ. Μπέος, ενώ συνέχισε λέγοντας πως τη Δευτέρα, θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας στην παραλία του Βόλου, από την αρχή του λιμανιού, έως και τον Άγιο Κωνσταντίνο.

«Για όσους δεν συμφωνούν με την απόφασή μου, δεν τους ρώτησα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βόλου, αναφερόμενος σε αυτούς που είναι αντίθετοι με το «κλείσιμο» της παραλίας.

Ο κ. Μπέος, χθες, 2 Απριλίου, είχε σύσκεψη με τη Λιμενάρχη και την πρόεδρο του ΟΛΒ, όπου και αποφασίστηκε η απαγόρευση της κυκλοφορίας στην παραλία.

Προηγούμενο άρθροΦάρμακα για τη νόσο COVID-19 μπορεί να αυξάνουν τον κίνδυνο για καρδιακή αρρυθμία
Επόμενο άρθροΝ. Δένδιας: Οι καλές σχέσεις περνούν μέσα από την τήρηση των συμπεφωνημένων και του διεθνούς δικαίου (video)