«Αν νιώσετε ηλίθιοι, δείτε με να προσπαθώ να βγω από την τουαλέτα από έναν τοίχο», έγραψε μια κοπέλα σε βίντεο στο TikTok, όπου φαίνεται να μην πρόσεξε που είναι η έξοδος στην τουαλέτα μιας παμπ. Προσπαθούσε έτσι να βγει από τον… τοίχο.

Η Τζιόρτζια από το Νιουκάστλ της Βρετανίας μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok που την δείχνει να σπρώχνει τον τοίχο της τουαλέτας, θεωρώντας πως αυτή ήταν η πόρτα της εξόδου. Την μπέρδεψε μια μεταλλική πλάκα που υπήρχε στον τοίχο και θεώρησε πως ήταν ένα μεγάλο χερούλι.

Το βίντεο κατάφερε να «κερδίσει» τον κόσμο του TikTok και έγινε γρήγορα viral, με την ίδια να αυτοσαρκάζεται αποκαλώντας τον εαυτό της ως… «CEO της ηλιθιότητας».

«Αν νιώσετε ποτέ ηλίθιοι, δείτε με να προσπαθώ να βγω από ένα μπάνιο μέσα από τον τοίχο» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η κοπέλα.

Η νεαρή κατέγραφε το βίντεο για να το στείλει στον σύντροφό της, αλλά τελικά το μοιράστηκε στο λογαριασμό της, συγκεντρώνοντας πάνω από 8,5 εκατομμύρια προβολές για να «κάνει κάποιον να γελάσει» όπως έκανε και εκείνη.

@gigiwils0n

CEO of ditzy

original sound – GIGI

https://www.tiktok.com/embed.js

«Αφού έστειλα το βίντεο στο αγόρι μου, κάλεσα το αφεντικό μου να έρθει επάνω να με σώσει. Δεν απάντησε στο τηλέφωνο, οπότε κοίταξα την απάντηση του φίλου μου στο βίντεο και εκείνος μου έγραφε: “Μωρό μου, η πόρτα είναι κυριολεκτικά πίσω σου”», είπε η κοπέλα στην Daily Mail.

To άρθρο Μπέρδεψε τον τοίχο με την πόρτα τουαλέτας και δεν μπορούσε να βγει – «Είμαι CEO χαζομάρας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται οι εξορμήσεις απ΄τον Φυσιολατρικό Όμιλο «Ο ΠΑΝ»
Επόμενο άρθροΤο μπάσκετ τον κέρδισε στο… φώτο φίνις από τη θέση του στόπερ!