Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Καρκάς, ο ηθοποιός που υπήρξε κατηγορούμενος στην πολύκροτη υπόθεση για τον βιασμό ενός οδηγού ταξί τον Νοέμβριο του 2018 και αθωώθηκε μετά από 16 μήνες φυλακής.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε μία εξομολόγηση ψυχής, ενώ περιέγραψε με λεπτομέρειες τι συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα, που τον οδήγησε στη φυλακή. Επίσης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη χρήση ουσιών, λέγοντας πως με αυτές προσπαθούσε να καλύψει το συναισθηματικό κοινό.

Ο Γιώργος Καρκάς ξεκίνησε την περιγραφή για το μοιραίο βράδυ, λέγοντας πως μετά από ένα τριήμερο χρήσης ουσιών, αφαγίας και αϋπνίας, κάλεσε ένα ταξί μέσω εφαρμογής για να πάει να συναντήσει ένα φίλο του και να περάσουν μαζί τη νύχτα.

«Συζητάγαμε. Δεν μπορεί επί δυόμιση ώρες κάποιος να μιλάει μόνος του. Μοιράστηκα προσωπικές πληροφορίες με τον ταξιτζή κατά τη διάρκεια της διαδρομής που δεν χρειάζονταν. Γιατί σε μία τέτοια κατάσταση, λες πολλά… Ο πανούργος σε μία τέτοια κατάσταση είναι ο νηφάλιος και όχι ο χρήστης, γιατί μπορεί να το πάει εκεί που θέλει».

Κατόπιν, ανέφερε την όλη διαδρομή και τι κουβέντα υπήρχε μεταξύ τους και για το sex shop που ήθελε να πάει ο ηθοποιός. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο ταξιτζής έδειχνε ενδιαφέρον για το τι αγόρασε, αν ήταν ακριβά και γενικότερα να του εκμαιεύσει πληροφορίες. Και πως κατέληξαν να πάνε σε ένα παρκάκι, όπου είναι γνωστό ως στέκι για να δούνε τι παίζει. Εκεί, συνάντησαν κάποιον τρίτο, έναν περαστικό, αναφέροντας ότι έκαναν χαβαλέ με κάπως ερωτική διάθεση. Παράλληλα, δήλωσε ότι επέστρεψαν στο ταξί και του ζήτησε να πάνε στο σταθμό Αττική, καθώς είχε ραντεβού σε 40 λεπτά με τον φίλο του.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι «έσβησε» στο κάθισμα του συνοδηγού και όταν συνήλθε ήταν στο νοσοκομείο.

«Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω πάρα πολύ κόσμο, οι μισοί να με κοιτάνε επικριτικά και οι άλλοι μισοί με λύπηση. Ο ταξιτζής να λείπει, γυρνάω δίπλα μου και βλέπω ρόμπες και φορεία. Αυτό που με ένοιαζε ήταν να ηρεμήσει και να “ξεφουσκώσει” λίγο το θέμα με τον κόσμο που με κοίταζε και βλέπω πίσω από τον κόσμο και τους γιατρούς τον ταξιτζή να ουρλιάζει, να με κοιτάζει και να λέει “αλήτη τι μου έκανες;” και εκεί έρχεται κατά πάνω μου και με κλωτσάει στο λαιμό», ανέφερε.

Και συνέχισε: «Πριν συνέλθω, εκείνος είχε πάει μέσα στο νοσοκομείο και ούρλιαζε “σώστε το παιδί, θα σας σκοτώσω, πεθαίνει, αλήτες, θα σας σκοτώσω”, έβριζε και τους γιατρούς, να δείξει δηλαδή την ευαισθησία του στον λιπόθυμο άνθρωπο που κουβαλάει στο ταξί και μόλις συνέρχομαι ήρθε και με κλώτσησε. Εκεί φτάνει και η αστυνομία και τότε αρχίζει να λέει πως δεν αισθάνεται καλά, ότι του έριξαν κάτι στον καφέ, ότι του έριξαν σπρέι και ήρθαν τότε αστυνομικοί και με συλλαμβάνουν χωρίς να ξέρω το γιατί και κυρίως χωρίς αδίκημα!».

Ο Γιώργος Καρκάς παραδέχτηκε στη Ελεονώρα Μελέτη πως αντιμετώπιζε «χοντρό» πρόβλημα με τη χρήση ουσιών από τα 26 του χρόνια.

«Αντιμετώπιζα πολύ χοντρό πρόβλημα από τα 26 μου με τα ναρκωτικά μέχρι και τα 29 οπότε φυλακίστηκα. Δεν γουστάρω να πω δημόσια το λόγο που ξεκίνησα τη χρήση ναρκωτικών. Είναι καθαρά δική μου ευθύνη. Προσπαθούσα να γεμίσω το συναισθηματικό μου κενό με τις ουσίες. Αυτό που θα πω, είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΛάρισα: Συνελήφθησαν στην Αθήνα δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή (εικόνες)
Επόμενο άρθροΕργατικό Κέντρο Βόλου: Η Κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον Covid19 ως «ϊό» διασποράς του νεοφιλελευθερισμού