Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 19:24

Μέσα στις δεκάδες αποφάσεις που πήρε η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA για το μέλλον και τον αναπρογραμματισμό των Champions League, Europa League, Nations League κι όλων των άλλων μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων που τελούνται υπό την «ομπρέλα» της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, ήταν και η «άδεια» προς όσες ομάδες συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της περιόδου 2019-20, να προσθέσουν έως τρεις νέους παίκτες στην ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αγώνων τους.

Ανάμεσα σ’ αυτές τις ομάδες βεβαίως, ανήκει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στις 7 ή 8 Αυγούστου τη Γουλβς στη ρεβάνς του 1-1, που έφεραν οι δύο ομάδες στο «Γ. Καραϊσκάκης», πριν από το lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Στις τρεις αλλαγές που θα επιτραπούν στην ευρώ-λίστα κάθε ομάδας περιλαμβάνονται μόνο όσοι ποδοσφαιριστές ανήκαν στο δυναμικό των συλλόγων εντός της περιόδου 2019-20 κι όχι οι νέες μεταγραφές για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να εντάξουν πλέον στη λίστα τους για τη ρεβάνς με τους «λύκους» τους Χασάν και Καφού, ενώ η τρίτη θέση θα παιχτεί ανάμεσα στον Μορ και τον Μπρούνο (ο Χριστοδουλόπουλος είναι τραυματίας).

Οι παίκτες που δηλώθηκαν πριν από το πρώτο ματς του Μάρτη με τη Γουλβς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν οι: Σα, Αλέν, Μπα, Σισέ, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020, 19:25

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟι τουριστικές κρατήσεις για Ελλάδα, Κύπρο αυξάνονται καθημερινά
Επόμενο άρθροΗ Καμίλα Καμπέγιο στηρίζει τον Μήνα Υπερηφάνειας και την κοινότητα LGBTQ+