Ο Ντέιβιντ Μπλατ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται συνδυασμό διαφόρων πραγμάτων στο παρκέ αλλά και ένα παιχνίδι με αμείωτη ένταση για σαράντα λεπτά για να νικήσει τη Φενερμπαχτσέ.

 

Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων τόνισε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι μία σπουδαία ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή και ποιοτικό επιτελείο. Είναι μία ομάδα που σεβόμαστε. Πρόκειται για ένα ματς πρόκληση για εμάς και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Δεν χρειάζεται να την αντιμετωπίσεις καλά μόνο σε δύο – τρεις τομείς. Πρέπει να κάνεις ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και να παίξεις πολύ καλά για 40 λεπτά. Πρέπει να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να παίξουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη».

 

Αναφορικά με τον Στρέλνιεκς και αν είναι έτοιμος τόνισε: «Ήμουν ειλικρινής μαζί σας, όταν σας έλεγα πως βλέπουμε καθημερινά την κατάστασή του. Δεν έπαιξε στο τελευταία παιχνίδια. Συμμετέχει σε μέρος των προπονήσεων, έχει δείξει πρόοδο κι ελπίζω να παίξει αύριο, γιατί είναι ένας παίκτης που μας έλειψε».

 

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ερωτώμενος για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό είπε: «Δεν έχει κάποια σχέση. Παίζουμε με την Φενέρμπαχτσε. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Σε κάθε παιχνίδι μαθαίνεις κάτι και προσπαθείς να βελτιωθείς. Το σημαντικό είναι ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλός σου και τι μπορείς να κάνεις στα επόμενα παιχνίδια» και δήλωσε στην πορεία για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είναι πάντα ωραίο να συναντιέσαι με τον Ζέλικο ως αντίπαλος στο παρκέ. Έχουμε την εμπειρία. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με διαφορετικές ομάδες. Τον σέβομαι ως προπονητή και ως άνθρωπο».

 

Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ απαντώντας σε ερώτηση για τους Κώστα Σλούκα κι Έρικ Γκριν και στους γκαρντ της ομάδας του είπε «Ο Σλούκας και ο Γκριν είναι ένας πολύ καλοί παίκτες και μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Σχετικά με τους γκαρντ μας, είμαστε μία ομάδα που είναι δυνατή σε αυτή την θέση. Ίσως οι δικοί μας είναι πιο νέοι και οι αντίπαλοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από την EuroLeague, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος με εκείνους και ανυπομονώ να τους δω να εξελίσσονται. Θα είμαι πολύ χαρούμενος όταν η ομάδα θα είναι πλήρης, θα είναι όλοι υγιείς και θα έχει επιστρέψει και ο Γιάνις (σ.σ. Στρέλνιεκς)».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΟι κυβερνήσεις ίσως πρέπει να φτιάξουν δικά τους κρυπτονομίσματα
Επόμενο άρθρο191 εκατ. ευρώ για την προώθηση γεωργικών προϊόντων διατροφής