Πάνω από 5.500 χιλιάδες είναι οι αναρτήσεις στο Twitter που έχουν ως hashtag το «προδότη Μπουρνούς» με αδιανόητες απειλές να εκτοξεύονται κατά του βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ.

Θυμίζουμε ότι προηγήθηκε πολιτική κόντρα ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ. Το κυβερνητικό κόμμα κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι κράτησε ανεύθυνη στάση και αποκάλυψε λεπτομέρειες σε σχέση με τη στρατιωτική άμυνα.

Από τη μεριά του ο βουλευτής, αλλά και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορούν τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο ότι έχει στοχοποιήσει τον βουλευτή για να ρίξει «στάχτη στα μάτια» σε σχέση με τη δική του στάση, ενώ έτσι έχει δώσει έναυσμα σε ανώνυμους στα social media να τον κατηγορούν ως προδότη.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι πολλοί από τους λογαριασμούς που απειλούν με tweets τον Γιάννη Μπουρνού θα μπορούσαν να θεωρηθούν bots, καθώς έχουν πολύ λίγους followers.

Μάλιστα, πολλοί από αυτούς αναφέρονται στη σύζυγο του Μπουρνούς, η οποία κατάγεται από την Τουρκία.

Δείτε μερικές από τις επίμαχες αναρτήσεις:

Από την άλλη υπάρχουν και αναρτήσεις που υπερασπίζονται τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλουν τη στοχοποίησή του, ενώ τονίζουν ότι τοποθετήθηκε επειδή ανησυχεί για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔρομείς από όλο τον κόσμο στο Καστελόριζο για τον πρώτο αγώνα ορεινού τρεξίματος
Επόμενο άρθροΆλλαξε ώρα το μπαράζ Βέροια-Λαμία λόγω του… μπάσκετ